Hacked.

Alla inlägg under juni 2009

Av Bitch - 8 juni 2009 16:53

 Jahapp då va man hemma igen då efter den långa tågresan. Det är inte roligt att resa längre tycker jag och nu får ni ursäkta men jag är så innerligt trött att sitta på tågen och lyssna på 7 olika natinonalliteter som sitter och pratar i mobilen eller med nån familjemedlem HÖGT. bara att konstatera dom är INTE som vi- hänsyn vad är det ??


Nu lär jag fixa lite hemmavid och sedan kolla på glamoooooour =) .


  

På torsdag blir det photosession med en student- kommer att bli kalas

bara vädret är med oss. Så håll tummarna nu =)

ANNONS
Av Bitch - 8 juni 2009 07:19

Godmorgon- godmooorgon !!


Nu får det bli ett snabbt inlägg för jag ska strax bege mig iväg och sen kommer jag inte att blogga förs i eftermiddag,sent i eftermiddag ska tilläggas. Vaknade till sol iaf och det är ju alltid trevligt,och jag är så nyfiken på vad vi har för väder där hemma nu. Igår va det kallt och ruggigt hörde jag, men nu när jag åker idag så tar jag solen med mig ;) så sorry alla göteborgare ;-) blame it on me hihi .


Nu ska jag börja GÖRA nått för att trimma kroppen för det BEHÖVS- fy tusan så jag ser ut. Tighta T-shirtar är ett big NONO nu :-( ser inte bra ut helt enkelt. Snart kommer väl folk att undra om jag inte är gravid :( det har hänt förr ett år och det va INTE kul. /slap tänkte jag då ;) ha ha


Nä nu får ni ha det så bra idag


Kram och puss och allt det där

och du ;) - du glömmer väl inte att rösta


ANNONS
Av Bitch - 7 juni 2009 22:57

                      Idag har vi vart och söndagsfikat på cafeet som alla i Göteborg talar om- nämligen Eva's paley.Det ligger längst upp på avenyn. Har du inte vart här förut så tycker jag absolut att du ska ta dig hit i sommar. Godare får du leta efter- se här vad vi valde idag !!Lockande eller hur ;-)        

Av Bitch - 7 juni 2009 15:27

 Nu har jag fåt tag på en biljett så imorgon blir det sj i 6 timmar, men nu börjar jag bli van. Dock ringde jag faderskapet och ville bestäma en tid, men det verkar f*n omöjligt så nu har jag lessnat och ska försöka hitta någon annan. Tja har man inte att göra så får man. Vad bertyder egentligen * tar det där sen* ?? Om en vecka, månad  or WHAT ?? varför ska det vara så svårt att bara säga- jag kommer då och då ?


Orkar inte vänta längre. Vips är det ju midsommar med och då vill jag ha det klart . PUNKT !


Nu har jag klippt honeybun och lekt frisör ett tag och han är riktigt nöjd så det va ju bra. En rolig grej med honom är att han har så tjockt hår uppe på huvet *s* som en täät matta så han lär ju inte bli flintis där på ett tag iaf LOL. Nu ska vi ta en tur ut en sväng så vi syns senare


 Rösta gärna på min blogg då blir jag glad =)Av Bitch - 7 juni 2009 11:52


Sitter just nu och kollar på tågbiljetter hem imorgon bitti,för nu måste jag hem även om jag faktikst inte vill. Nu har det vart så bra här och jag trivs, det har vart så himla skönt. Det känns som man åker hem till kaoset och delvis är det faktikst så,har mycket jag måste ta tag i då jag kommer hem. Saker som är mindre roliga, men så är ju livet ibland eller hur ?


Just nu kan inte vädret bestämma sig- sol eller inte ?? Nyss kom det en stor regnskur,sen visar sig solen några min för att försvinna igen- Snacka om osäkert väder*suck*. Vi hade tänkt att ta en prommenad nämligen.

Jag bara håller tummarna nu att vi får SOL i midsommar- gud va jag vill det eftersom jag har upplevt 2 midsommarar på raken med störtregn här nere i götet.

Av Bitch - 6 juni 2009 22:44


 Här en utav dom bilder jag tog idag av bruden som vi såg. Jag harinte haft tid eller orkar fixa med bilderna så därför får ni hålla tillgodo med bara en enda bild just nu, men imorgon ska jag fixa till flera bilder


              


Det va altså två brudpar som visst skulle knyta hymens band idag- väldigt vackert va det med båda paren där uppe bland valven. En mycket bra plats att ta bröllopsbilder på =) .Den nadra bruden tyckte jag både hade finare klänning och skor än denna ni ser här fast denna bruden hade istället finare brudbukett hihi.

Av Bitch - 6 juni 2009 19:55

OJOJOJ va göteborg kryllade av turister idag på stan =) hela stan levde upp. Iofs kan det bero på göteborg city race med, som inte vi fick se så mycket utav pga av att dom hade spärrat av där vi tänkte kolla. Det va ju i Frihamnen dom höll till så vi tänkte att vi ställer oss på bron där då,och det hade nog en massa andra männsikor också tänkt, men si där stog farbror blå med avstägningarna.


Lunch blev det på Lydia's idag- buffe MUMS- pizza & tacos buffe. Vi har vandrat runt och kollat lite över allt, sett många limmousiner med brudpar i och sedan har vi sett brudpar som blitt fotograferade och Tja det är ju den tiden med nu =) - Tänkte visa lite bilder lite senare så håll ut och kika in igen om en stund


 Tjingeling

Av Bitch - 6 juni 2009 17:29

Fy tusan sån dag- regn ute och själv mår man inte sådär jättebra hmm undrar varför ha ha ha.Nu är jag iaf på väg ut för att fixa nått att stoppa i magen, men sen blir det lugnt ;)

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se