Hacked.

Direktlänk till inlägg 11 juli 2009

Lördag och kalasdags

Av Bitch - 11 juli 2009 10:04


Lördag hela veckan lång *s* nä kanske inte men det är kalas hela lördagen lång he he. Idag ska vi ta oss ner på stan och äta lunch på Jensens och sen en snabb vända på stan och efter det ska vi vidare ner till varberg ( ni vet granne med ullared ) där vi ska på 40 års fest idag


 


Vi måste ju såklart fixa oss innan och jag ska klippa mannen så han blir snygg i håret , resten av rakningen av det kroppsliga håret får han sköta själv ;) .Presenterna är redan inslagna och vi får väl se om det passar 40 åringen. Vi passade på att köpa Liseberg pengar till hennes son Tor med då han redan fyllt år men inte hade något kalas. Sånt är alltid uppskattat !


Solen lyser på en lite mulen himmel just nu och man vet väl inte riktigt hur det är/blir med vädret.imorgon ska vi bege oss till surte och såhär har vi det VARJE helg hela sem. alltid nått att göra. Tja det är väl både bra och dåligt antar jag.Vi vet iaf VAD vi ska göra *L*


Har fortfarande inte bokat in Ålandstrippen ännu heller och det måste vi göra så fort som möjligt !


Jag önskar er en Fin lördag //Missy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se