Hacked.

Direktlänk till inlägg 12 juli 2009

Bröllop på postorder

Av Bitch - 12 juli 2009 09:55

Godförmiddag people !

Hoppas ni har sovit lika gott som jag har gjort ?


klanningar_halens_budget


Halens försöker slå sig in på bröllopsmarknaden genom att börja sälja bröllopsattiraljer på postorden, men ännu så har dom inget som faller mig i smaken, men det kanske kommer. Och frågan är- kommer dom att rea sina kläder som dom gör med övriga per säsong ??


Just bröllopsmarknaden är det många som vill ha en bit utav, så det kryllar ju av sånt på webben Tex tradera, ebay alla dessa oändliga kinabutiker osv. Så det GÅR att kapa hem ett fynd med brudklänningen.


Själva ska vi spana in kort idag hade vi tänkt =) igår missade vi öppentiderna men idag ska vi INTE göra det hihi. Sen är det ett besök hos svärfar som gäller.


Have a great sunday 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se