Hacked.

Direktlänk till inlägg 12 juli 2009

Underbar söndag

Av Bitch - 12 juli 2009 00:45

Idag har det vart en helt underbar söndag. Vi har gått omkring runt i stan i solen först ett tag och efter det tog vi oss lite lunch på ett ställe. Kunde väl inte riktigt sitta i solen , men satt ute gjorde vi iaf och det va skönt att kunna vara det efter allt regnande. Efter det blev det en tur till partille och Allum där som är ett köpcentrum för er som inte vet,va bla in på ica maxi och handlade lite. Efter det åkte vi hem och vilade, och faktikst så somnade jag riktigt *s* så mannen va tvungen att väcka mig vid 19 tiden

 * tittar runt* hihi


Vi tog sen bilen till svärfar och faktikst inte vart hemma så länge nu. Vi fick en jättegod skink & ost sallad med Bla melon i MUMS och efter det jordgubbar med glass & grädde hehe MEEERA mums fniss.


Nu har mannen lagt sig och det ska jag göra med alldeles strax !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se