Hacked.

Direktlänk till inlägg 13 juli 2009

Bilfärd

Av Bitch - 13 juli 2009 09:58

 Godmorgon !


 Idag är det dags att bege oss hemmåt mig igen, så det är till att äta frukost, packa ner alla våra saker vi ska ha med oss. Vidare till svärmor och hämta en stereo och vidare till mannen's bror och hämta en cykel och SEN sitta i bilen ca 8 tim. Så det är hur våran dag ser ut !


Mitt staket hemma som jag näästan hade fått ordning på, hade tydligen blåst ner utan stormen som va *suck* så det är bara till att fixa detta då jag kommer hem. Blir till att ringa faderskapet igen hör jag,men jag tycker att det är såå jädra JOBBIGT att tjata på folk och jag kan faktikst inte fixa detta själv heller.


Annars så innehåller veckan ett viktigt prov jag ska göra som jag MÅSTE bli godkänd i och dagen efter ett viktigt läkarbesök och INTE vill veta några tråkigheter ifrån, jag har nämligen lite jag måste ta upp där :(


Nåja- jag ska ta mig en dusch och sen bege oss iväg


ha det gött alla

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se