Hacked.

Direktlänk till inlägg 16 juli 2009

Stockholms skärgård

Av Bitch - 16 juli 2009 08:23

 Britney Spears på tur.

Foto :aftonbladetLäste att brittan tagit en båtur i sthlms skärgård med sina söner och gillade vad hon såg,och det kan jag säga att jag förstår henne.Den skärgården är ju så vacker och jag skulle också vilja åka båt där i en mindre  båt inte -altså varken dom stora röda eller vita båtarna som har myyyycket alkohol ombord ;-) *s*


Syrrans ex har en båt han ska sälja,kanske ska köpa den och ta en tur där ute hihi-nää det skulle blir för dyrt även om inte själva båten är så dyr i inköp.Däremot tanka skiten och åka först hela vägen dit och SEN ta den där turen. Nää då är det nog billigare att ta bilen dit och åka nån av turistturerna skulle jag tro. Mannen och jag ska ju åka till stockholm snart,och bo en natt på hotel där och sen åka vidare till kolmården,då kanske vi kan ta en tur ut.Vi får se !


Ser att vi har strålande sol idag med -härligt =). Idag blir det check up för mig hos läkaren,inget jag direkt tycker är sådär jättekul men tyvärr ett måste. Det ska tas flera olika sorters prover på mig idag och ev ska det skäras like lätt i mig oxå-måste ta bort en grej på benet som inte alls är bra och bara har växt på sistone.Vi får se vad läkaren säger.har jag otur åker jag på en röntgen med.


Vad ska ni göra idag == nått roligt ?


xoxo

          Missy 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se