Hacked.

Direktlänk till inlägg 16 juli 2009

Läkarbesöket

Av Bitch - 16 juli 2009 18:24


Nu har jag vart hos läkaren och det gick rätt bra. Dom tog lite prover och har också tagit bort en grej jag hade i knävecket men OJ va det blödde efteråt :-o, jag kände hur det rann efter benet Bläääää . Är det något jag inte gillar så är det BLOD.Vissa utav prover vet jag inte hur resultat blir förs om en vecka drygt,men jag hoppas att det är rätt ok. Förra gången såg det absolut inte bra ut så idag va läkaren väldigt orolig över mig och hur jag mådde.


Efter det åkte vi till ett köpcentrum och kollade lite på dator, men jag vet inte. Tyckte inte att det va några bra erbjudanden just nu !

Åt lite mat på ikea gjorde vi med.Nu är jag så trött så det är vila som gäller.


Föressten jag hade besök på tomten av en fet ful padda idag

Vill du ha ett husdjur kan du få honom ;) GRATIS  !!! hihi

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se