Hacked.

Direktlänk till inlägg 20 juli 2009

Måndagen den 19..

Av Bitch - 20 juli 2009 23:19

är snart över,och idag har vi gjort himla mycket. Vi tog en långtur med bilen till ett ställe vid kusten  som ligger såå vackert till vid vattnet, det är en restaurang bla och efter det tillbaka igen och till ett köpcentrum och hämtade skor jag lagt undan där. Dom har rea så jag fick 3 paket strumpbyxor för 30 spänn, billigare än så går det nog inte att komma undan.


Efter det vart det några mil åt andra hållet *skratt*, hemåt igen och in på Ica maxi och handlade käk för nästan 800 spänn :-o ( ja ja ok då, mina schampoon som mannen tycker är så ondöiga med fniss )


På kvällen efter min dos av glamour så blev det ett besök hos syster yster,där vi började prata om att ev åka till Tyskland istället för Åland och det är ju lite skillnad om man säger så, både i pris och mil. Jag vet inte om  min plånbok gillar den resa,även om jag skulle tycka det va skitkul.


Imorgon ska vi planera bättre !!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se