Hacked.

Direktlänk till inlägg 22 juli 2009

Ed hardy

Av Bitch - 22 juli 2009 09:30


Idag sov vi till 9 ca, vi hade kunnat ligga kvar och tryna lite längre men då får man inget gjort för man blir så seg. Dessutom går dagarna så fort så man inte hinner med.

Har suttit och kollat efter en Ed hardy T-shirt som jag ev skulle kunna ge Till en kille då han fyller 20 år nästa månad. En i min släkt och  man tänker ju at FASEN va alla blir äldre och äldre hela tiden då, men det blir man ju faktikst självs med även om det bara syns på utsidan *s* på insidan är man desamma eller hur ?


Ja tyvärr kan jag inte göra något längre blogginlägg och jag antar att bloggen blitt lite tråkig nu ( sorry ) men jag hoppas ni inte lessnar för det utan fortsätter att titta in här hos mig.


Kan föressten berätta för er som följt bloggen att min klänning som jag beställde via ebay i våras och skulle sys upp- den vart jag blåst på :-(.

Kunde jag skulle jag åka över till Kina och kapa vissa äldare delar på den där lurdrejjaren och ge dom till bättre behövande ;) Fy fasen för sånna där skunknissar


Hoppas ni får en bra dag


 xoxo

                Missy

 
ANNONS
 
kickan

kickan

22 juli 2009 20:52

men va fan så kan dom ju inte göra *Arg*

http://myownfairytail.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se