Hacked.

Direktlänk till inlägg 22 juli 2009

Andre Esteche ,Alicke, markus fagerwall mf

Av Bitch - 22 juli 2009 23:15

Och Markoolio har vi sett ikväll + en lokala talanger som faktikst kunde sjunga. Det va mycket folk där och trevligt MEN rörigt !!


Kvällens minst populära artist (bäst, tycker jag) var Peter Jezewski från Boppers, som hann spela några gamla 60-talslåtar, och Andres Esteche sjunga sin nya singel som inte ens de närmast sörjande kan vara intresserad av – sedan började röster omkring mig irriterat börja fråga var Alice tagit vägen.

En liten lektion i hyfs, arrangörer: Det är ofint att bjuda in människor och låta dem vänta. Vad är poängen med ett program om det spricker med en halvtimme? Stackars Andres Esteche hade kanske fått ett bättre mottagande om inte alla irriterat väntade på någonting annat och önskade att han kunde hålla käften.


Dagen har vi snickrat staket, kollat runt lite i stan me omnejd. Åkte ut på stan och käkade Lunch-kycklingkebab med pommes.. mums mums


Men jag mår inte bra :-( känner mig faktikst lessen och nere och det blir inget bättre- Hur länge ska jag orka med det här ?? Ikväll gjorde jag min syster ledsen med när jag berättade att jag inte hade råd att åka till Tyskland :-( men vad ska  jag göra- Jag kan ju inte ta sista pengarna och sen sitta pank ett tag. Sen är det väääääldigt mkt åka bil med och just nu tycker jag att det är lite jobbigt.


Ja ja vad är den bal på slottet ??


Godnatt

 
ANNONS
 
kickan

kickan

23 juli 2009 10:16

peter jezewski är så underbar .. fast kan ju bero på att jag e ett stort boppersfan .. även nu när han int ee med längre ..

http://myownfairytail.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se