Hacked.

Direktlänk till inlägg 29 juli 2009

Al done

Av Bitch - 29 juli 2009 12:22


Nu är det fasiken KLART ute, ALLT är målat ( ink mig ha ha ) staketen runt om  ( har stor gård ) och grinden den nya är målad :-D.. YAY

men jag måste berätta en lite äcklig grej. Mannen klippte gräsmattan medans jag målade och rätt som det va hörde jag MEN JÄVLAR- VA FAAAN

och jag frågade vad som hänt - då svarade han med att han kört över en groda  med gräsklipparen så vi fick grod lik delar över gräsmattan  UÄÄK va grose


Så nu ska vi åka och bada och stojja lite i vattnet. Vi är kvar i barnastadiet lite mannen och jag och gillar det här med vattenruschbanor hihi, och dit vi ska åka nu finns det låånga och kurviga sånna . Ja lite lunch ska vi väl trycka i oss med =)


Sen är det packning som gäller för imorgon blir det STOCKHOLM =)


xoxo

          Missy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se