Hacked.

Direktlänk till inlägg 29 juli 2009

Alcazar

Av Bitch - 29 juli 2009 22:46


  Nu har vi vart och kikat på Alcazar live- they rock

eller som björnen i djungelboken skulle ha sagt- Kom igen katten det sväänger ju *s*. Mötte Emma, jennifer och Monika där nere oxå =) söta tjejer !


  Vi har föressten skickat ut ibjudan för årets kräftskiva hos oss och va många vi blir och fler blir vi, fast det FÅR inte bli flera för vi har varken plats eller råd *s* 17 st är vi uppe i nu och det lär bli en fest som heter duga om alla kommer =)


Imorgon blir det som sagt stockholm med bara nått litet stopp på vägen dit ( lite hemligheter nu igen hihi ) och min syster & Emma ska dit samtidigt som oss. Vi ska se om vi kan ses och ta en fika eller så imorgon, är vi bara ungerfär på samma ställe så är det ju möjligt. Fast vi kanske ska träffa Peter och Mattias med . Hmm vi får se hur det blir =)


Nu är det packning som gäller =)


xoxo

           Missy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se