Hacked.

Alla inlägg under juli 2009

Av Bitch - 26 juli 2009 23:08

Hm vart är alla läsare ?? Borta på semester ?? Nää nu får ni allt komma tillbaka så det blir nån ordning på besökarsiffrorna *S*


men så illa är det faktikst inte,men nog märks det att det har minskat. Fast det har ju faktikst mina blogginlägg också gjort för man har ju andra saker att göra nu på sommaren än att sitta och blogga =).Känner mig dock stressad av alla möjliga skäl men en utav dom är att sommaren tar slut fortare än jag själv hinner med- Vänta nu lite sommaren och försvinn inte så fort för jag har mera saker jag måste hinna med hihi


Idag har jag iaf besökt faderskapet och ätit god kyckling och potatisgratäng som va jättegod. Och jag gav honom albumet jag gjort och han vart glad åt det ,så det kändes kul. Lägger man ner sådär mycket tid jag gör så är det självklart kul med lite cred.


Nu har jag tagit ett härligt kvällsbad och fräschat upp mig indör ålandtrippen imorgon =)


Sov gott alla


xoxo

            Missy

ANNONS
Av Bitch - 26 juli 2009 11:07


Här vet man inte om det ska vara sol eller om det ska regna- skittråkigt !

Gårdagen va ganska lugn och efter biobesöket så gjorde vi inte så mkt och det vara skönt. Det har vart sån full fart med allting så jag börjar kännas mig sliten nu.Imorgon är det ju Åland hela dagen med.


Jag ska åka till min pappa och hälsa på idag och ge honom albummet jag gjorde till hans födelsedag.


Jo jag glömde ju berätta om middagen i fredags. Det är ett ställe som det verkligen är värt att vänta på sitt bord för det är för det mesta kö då man kommer dit. Men maten är helt gudomlig. Jag åt en blandtallrik med kycklingfile och revbenspjäll och en massa småburkar med olika såser och  potatishalvor med ost och bacon MUUMS

 Men smakar det så kostar det

   


xoxo

          missy

ANNONS
Av Bitch - 25 juli 2009 21:14

                                           SF Bio: The Proposal

Nu är vi hemma igen efter Biobesöket och jag måste ju säga att Sandra bullock är bedrårande i sin roll som Margareta Tate och Han som spelar Adrew (Ryan Reynolds) gör det inte heller ont att titta på . Filmen är väldigt förutsägbar och naturligtvis får dom varandra. Jag känner dock att jag inte vill avslöja för mycket för er som ännu inte sett den. för det tycker jag absolut ni ska.

Obesrvera den berådande vita fluffliga valpen- Åhh va den va sockersöt


Filmen presenteras såhär :

*

Den krävande kvinnliga chefen gifter sig med sin unge manlige assistent för att slippa skickas tillbaka till Canada. Det hela är bara ett skenäktenskap men efter ett tag dyker äkta känslor upp…*Nu däremot ska vi försöka äta något då vi inte har ätit sen lunch- grrrr HUNGRIG *s*'


xoxo

             MissyAv Bitch - 25 juli 2009 18:08

Nu är det bio som gäller igen och denna gången ska vi se proposal som jag inte fick se förra gången jag skulle se den. Idag har vi vart ute och tagit lite bilder på ett bröllop med. så fina dom va


Men en grej blivande brudar - ha INTE ivory färg på slöjjan om ni har vit klänning för då ser söjan skitig ut och tvärsom. Det såg inte bra ut helt enkelt.

Nyss small det som 17 på himlen här- det har verkligen oskat och regnat  men då lättare det nog upp med den kvava luften soom vi haft ett tag. Usch den är olidlig


berättar mera sedan om igår dagen och hur filmen va


XOXO

          Missy

Av Bitch - 25 juli 2009 10:30

Farrah Fawcett dog som bekant 25:e juni för extakt en månad sedan idag. Farrah som var mest känd för sin roll i Charlies Änglar kom till himlen och fick träffa Gud. Gud ansåg att Farrah hade levt ett gott liv och lovade uppfylla en önskan. Farrah tänkte en stund och sedan sade hon: "Jag önskar att alla barn fick leva trygga och fria".

3 timmar senare dog Michael Jackson

Av Bitch - 24 juli 2009 10:14


Usch-här är det bara regn hos mig !!

Så himla trist och jag undrar vart sommaren tagit vägen ? Juli månad har  ju i princip vart en regnmånad *suck* och sommaren som är så kort.

Är det redan dags att börja shoppa höstkläder kanske ??


Här velas det just nu vad vi ska hitta på under dagen. Ikväll blir det iaf middag på ett helt underbart ställe här i stan ( men dyrt ) det går i cowboy stil med jordnötsskal på golvet och med servitriser som kl 12 hoppar upp på baren och dansar. MYCKET populärt bland grabbsen kan meddelas *s*

Ja för utom gaysen då fniss ;-)

Men vi funderar på att ev åka och bada på ett badhus i grannkommunen. Hm vi får se vad det blir, men nått lär man hitta på iaf.


Cu later people


xoxo

            Missy

Av Bitch - 23 juli 2009 22:15

Idag har vi fixat klart staketet och målat detta så nu är det klart. Det är bara ett lås till grinden kvar . Tänk va underbar han är honeybun som har fixat detta på hans sem och som han INTE skulle hålla på med eftersom faderskapet mitt skulle fixa det.Nu ska vi byta ut lite trasiga plankor i staketet och måla det sen så.


Vi gick på Bio ikväll och såg baksmällan .

 Altså den MÅSTE ni bara se och måste som i M*Å*S*T*E !!Det blev så himla struligt med Ålandsresan med så vi skippar den . Ingen av min familj ska iaf med.tråkigt när det ska tjafsas och ha sig ,då tappar man lusten och när det gäller våra resor så är det jämt JAG som ska boka och ha mig och JAG som få ta skiten om det blir nå knas- Och det kan jag berätta att jag är FÖRBANNAT less på :(.Med en bra attityd kommer man långt, taskig sämre. Så är det !!


Inte så att inte mannen och jag har roliga saker att se fram emot och göra, nej nej vi klarar oss nog ;-).Imorgon blir det Middag med lite kompisar och Bowling ute,det ska bli trevligt=).Åland tar vi på Måndag över dagen och sen torsdag sthlm


xoxo

          Missy

Av Bitch - 23 juli 2009 09:10


 Nu undrar jag bara en sak , VAD har Lisebergskaninen för effekt på folk egentligen ?? Kommer ni ihåg att jag berättade att honeybun hånglat upp Lisebergskaninen glad i hågen ? *skratt*Jamen kolla detta då som man läsa om idag !!!


Dansade med Lisebergskaninen – fast för bidragsfusk ( ha ha ha )

Blir folk så till sig då dom ser den där lurviga gröna saken att dom tappar all vett och rason LOL.Vad får vi läsa om härnäst tro ??


Glöm inte att rösta på mig =)                                        Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se