Hacked.

Alla inlägg under juli 2009

Av Bitch - 23 juli 2009 08:48

 Talisman planerar en minneskonsert för Marcel Jacob. 

Hårdrocksbandet Talismans basist är död. Marcel Jacob hittades livlös i sin bostad i tisdags morse.

Marcel Jacob,( 45), var basist i hårdrocksbandet Talisman. Men han hade även gjort sig känd för att ha spelat tillsammans med Yngwie Malmsteen och Europe. I går morse hittades han död i sin bostad i Kristineberg, Stockholm.


Talisman kanske inte alla känner till, iaf inte dom yngre men det va faktikst ett helt ok band. Men speciellt hårt va inte deras musik. Tycker det är jättesynd om dom skulle försvinna ,och dom har funnits rätt länge. På fester har man spelat deras låtar mera än 1 gång. Ja säg den lycka som varar. Vila i frid min vän !!

ANNONS
Av Bitch - 22 juli 2009 23:15

Och Markoolio har vi sett ikväll + en lokala talanger som faktikst kunde sjunga. Det va mycket folk där och trevligt MEN rörigt !!


Kvällens minst populära artist (bäst, tycker jag) var Peter Jezewski från Boppers, som hann spela några gamla 60-talslåtar, och Andres Esteche sjunga sin nya singel som inte ens de närmast sörjande kan vara intresserad av – sedan började röster omkring mig irriterat börja fråga var Alice tagit vägen.

En liten lektion i hyfs, arrangörer: Det är ofint att bjuda in människor och låta dem vänta. Vad är poängen med ett program om det spricker med en halvtimme? Stackars Andres Esteche hade kanske fått ett bättre mottagande om inte alla irriterat väntade på någonting annat och önskade att han kunde hålla käften.


Dagen har vi snickrat staket, kollat runt lite i stan me omnejd. Åkte ut på stan och käkade Lunch-kycklingkebab med pommes.. mums mums


Men jag mår inte bra :-( känner mig faktikst lessen och nere och det blir inget bättre- Hur länge ska jag orka med det här ?? Ikväll gjorde jag min syster ledsen med när jag berättade att jag inte hade råd att åka till Tyskland :-( men vad ska  jag göra- Jag kan ju inte ta sista pengarna och sen sitta pank ett tag. Sen är det väääääldigt mkt åka bil med och just nu tycker jag att det är lite jobbigt.


Ja ja vad är den bal på slottet ??


Godnatt

ANNONS
Av Bitch - 22 juli 2009 11:44


        

Mitt senaste köp- visst är dom snygga ??

Sköna är dom med =)

Av Bitch - 22 juli 2009 09:30


Idag sov vi till 9 ca, vi hade kunnat ligga kvar och tryna lite längre men då får man inget gjort för man blir så seg. Dessutom går dagarna så fort så man inte hinner med.

Har suttit och kollat efter en Ed hardy T-shirt som jag ev skulle kunna ge Till en kille då han fyller 20 år nästa månad. En i min släkt och  man tänker ju at FASEN va alla blir äldre och äldre hela tiden då, men det blir man ju faktikst självs med även om det bara syns på utsidan *s* på insidan är man desamma eller hur ?


Ja tyvärr kan jag inte göra något längre blogginlägg och jag antar att bloggen blitt lite tråkig nu ( sorry ) men jag hoppas ni inte lessnar för det utan fortsätter att titta in här hos mig.


Kan föressten berätta för er som följt bloggen att min klänning som jag beställde via ebay i våras och skulle sys upp- den vart jag blåst på :-(.

Kunde jag skulle jag åka över till Kina och kapa vissa äldare delar på den där lurdrejjaren och ge dom till bättre behövande ;) Fy fasen för sånna där skunknissar


Hoppas ni får en bra dag


 xoxo

                Missy

Av Bitch - 21 juli 2009 20:59

Idag har vi roat oss med att ta bort hela staketet eftersom stormen sabbat det för mig , så det va bara att ta bort allt och bygga upp det igen. lite stabilare denna gången.. förhoppningsvis.Tur att jag har mannen här som hjälper mig och det älskar jag honom för. puss på dig raring =)


Jag har mycket tankar som surrar i huvet just nu och är hemst ofukserad på saker och ting jag egentligen behöver ta tag i.. suck .. jobbigt

Men vet ni vad.. imorgon är en annan dag ;)


Fick bekräftelse på att hotellet i sthlm är bokat iaf , så det va ju bra =)


HUG

Av Bitch - 20 juli 2009 23:19

är snart över,och idag har vi gjort himla mycket. Vi tog en långtur med bilen till ett ställe vid kusten  som ligger såå vackert till vid vattnet, det är en restaurang bla och efter det tillbaka igen och till ett köpcentrum och hämtade skor jag lagt undan där. Dom har rea så jag fick 3 paket strumpbyxor för 30 spänn, billigare än så går det nog inte att komma undan.


Efter det vart det några mil åt andra hållet *skratt*, hemåt igen och in på Ica maxi och handlade käk för nästan 800 spänn :-o ( ja ja ok då, mina schampoon som mannen tycker är så ondöiga med fniss )


På kvällen efter min dos av glamour så blev det ett besök hos syster yster,där vi började prata om att ev åka till Tyskland istället för Åland och det är ju lite skillnad om man säger så, både i pris och mil. Jag vet inte om  min plånbok gillar den resa,även om jag skulle tycka det va skitkul.


Imorgon ska vi planera bättre !!

Av Bitch - 19 juli 2009 16:01

Grillfesten igår vart verkligen lyckad så lyckad att jag kilar in i bloggen nu först och bloggar ;) *s*. peters kompis Fredrik är en jättetrevlig kille och jag hoppas han kommer tillbaka med peter och hälsar på flera gånger. Emma kom ju med och sen efter nån timme trilla Jen och Oscar in hit med- jättetaggade *s* det va shots hit och shots dit och nu är alkoholförådet tomt :-o . men det gör ingenting med tanke på att vi ska åka till Åland nästa Lördag och då kan jag passa på att köpa lite.


I sep ska vi ju ha kräftskiva så och det ska också bli roligt, dock får det allt bli mindre dricka för mig då ;) Det är inte roligt när en halv dag bara försvinner. Idag ska vi bara ta det lungt.Och det är ju iaf inget roligt väder ute så, det gör inte så mkt.


Peter och Fredrik lånade våra cyklar inatt då dem skulle hem så för ett litet tag sedan så kom dom tillbaka med dom och Fredrik skulle ta bilen vidare till svärdsjö.


Vi hörs later people


 TJING

                         missy

Av Bitch - 18 juli 2009 11:13

 Ha ha ha kollade min mobil och ser att jag fått sms Av emma halv 5 på morgonen, då har hon tydligen läst bloggen säkerligen i sitt esse full å glad


sms:et löd * men vad är det här ?? Grillfest utan oss ??



Ha ha ha, det gäller att ha koll på vad folk gör hmm får skaffa mig en hemlig blogg tror jag ;) fniss eller ge f*n att skriva ut allt- vilket jag faktikst oxå gör ;) så det så *L*


                                               

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se