Hacked.

Alla inlägg under juli 2009

Av Bitch - 18 juli 2009 08:04

Nu är man uppe i ottan och ska tvättar, har redan lagt i mina 1 amaskiner och gick en prom och plockade lite blommor. Har sovit askasst hela jäkla natten Pga att mannen lekt torktumlare i sängen-åhh så tröttsamt.Vad som mer är störande är att det har börjat bli så mörkt om kvällarna och att det inte finns så mkt blommor kvar i landen :(, bara gröönt överallt förutom på min altan men där är det ju typ köpeblommor i krukor som blommar. Tur det för jag äääääälskar blommor och jag ääälskar sommaren


Nu lär jag ut i tvättis- TJING

ANNONS
Av Bitch - 17 juli 2009 23:00


Ikväll har vi grillat och testat det nya rödvinet jag köpte för ett tag sen - blue nun rött. Ingen höjdare tyckte jag, men klart det funkar.Imorgon får jag ju hjälp av peter att dricka upp det så *s*. Har bokat in tvätttid imorgon bitti med och förmiddagen går i städandets tecken.Diskat har jag gjort idag så det är gjort- OJ va bloggen vart intressant nu kände jag LOL.. sorry men ibland blir det bara att man skriver om det som hänt under dagen och det som ska hända i den närmsta framtiden


Vi har bokat in nästa lördag till en Ålandsresa iaf och idag ringde jag min syster och meddelande hur trippen ser ut och smsde Emma pemma så kan boka in det i sitt schema fniss, det ska bli kul !!


Ha det gött

ANNONS
Av Bitch - 17 juli 2009 11:19


Ja nu har ännu en sommarvecka gått ( mannens 1a sem v ) och det är redan fredag igen.Vi har precis ätit frulle här och ska dra på oss lite kläder och åka ut och kika lite, sen ska vi väl handla lite inför imorgon med antar jag. Vi får ju över lite folk då och ska ha en liten grillfest här hemma- väldigt trevligt =)

Hoppas ni får en bra dag !


xoxo

          Missy

Av Bitch - 16 juli 2009 20:58

Blåbärsgröt, en delikatess från norrland.

5 dl vatten
3 dl kornmjöl
200 g blåbär

Koka upp vatten och mjöl, vispa under tiden. Tillsätt blåbär och se till att de mosas. Servera med mjölk (Men man kan riva över ett halvt äpple och äta direkt utan mjölk)

Supergott och jättebra start på dagen

Av Bitch - 16 juli 2009 18:24


Nu har jag vart hos läkaren och det gick rätt bra. Dom tog lite prover och har också tagit bort en grej jag hade i knävecket men OJ va det blödde efteråt :-o, jag kände hur det rann efter benet Bläääää . Är det något jag inte gillar så är det BLOD.Vissa utav prover vet jag inte hur resultat blir förs om en vecka drygt,men jag hoppas att det är rätt ok. Förra gången såg det absolut inte bra ut så idag va läkaren väldigt orolig över mig och hur jag mådde.


Efter det åkte vi till ett köpcentrum och kollade lite på dator, men jag vet inte. Tyckte inte att det va några bra erbjudanden just nu !

Åt lite mat på ikea gjorde vi med.Nu är jag så trött så det är vila som gäller.


Föressten jag hade besök på tomten av en fet ful padda idag

Vill du ha ett husdjur kan du få honom ;) GRATIS  !!! hihi

Av Bitch - 16 juli 2009 08:23

 Britney Spears på tur.

Foto :aftonbladetLäste att brittan tagit en båtur i sthlms skärgård med sina söner och gillade vad hon såg,och det kan jag säga att jag förstår henne.Den skärgården är ju så vacker och jag skulle också vilja åka båt där i en mindre  båt inte -altså varken dom stora röda eller vita båtarna som har myyyycket alkohol ombord ;-) *s*


Syrrans ex har en båt han ska sälja,kanske ska köpa den och ta en tur där ute hihi-nää det skulle blir för dyrt även om inte själva båten är så dyr i inköp.Däremot tanka skiten och åka först hela vägen dit och SEN ta den där turen. Nää då är det nog billigare att ta bilen dit och åka nån av turistturerna skulle jag tro. Mannen och jag ska ju åka till stockholm snart,och bo en natt på hotel där och sen åka vidare till kolmården,då kanske vi kan ta en tur ut.Vi får se !


Ser att vi har strålande sol idag med -härligt =). Idag blir det check up för mig hos läkaren,inget jag direkt tycker är sådär jättekul men tyvärr ett måste. Det ska tas flera olika sorters prover på mig idag och ev ska det skäras like lätt i mig oxå-måste ta bort en grej på benet som inte alls är bra och bara har växt på sistone.Vi får se vad läkaren säger.har jag otur åker jag på en röntgen med.


Vad ska ni göra idag == nått roligt ?


xoxo

          MissyAv Bitch - 15 juli 2009 22:46


Eftermiddagen fick jag besök hemma av min bror så vi satt och tittade på bil bilder efter västerås, det blev ju en hel del bilder då som man inte hunnit gått igenom egentligen .Sen har mannen hunnit klippa gräsmattan som resten av denna länga gjort idag, det gäller att passa på vid fint väder *s*.


Ikväll har vi vart nere på sommarkväll och sett Martin Stenmark och Hanna Hedlund, fått några bra bilder med. Jag kanske visar nån här med sen , men än så länge har jag inte ens laddat in bilderna i datorn.


Jag har träffat min bäste vän peter ( han som bodde hos mig ett tag ) och hans gode vän Fredrik ikväll med , och 2 tjejer som är peters jobbarkompisar. Och peter han va glad som vanligt han *s* . Han är för rolig den mannen och skrattar högt bara han ser mig. Så kan vi hålla på bara garva och garva och det är svårt att inte vara glad runt honom.


På lördag kommer han och hans kompis hit till mig på grillfest :-d det ska bli såå roligt !


xoxo

 missy

Av Bitch - 15 juli 2009 12:58

Nu är jag hemma igen efter kursen och jag blev godkänd och är ett stort steg närmare mitt mål-nu så snart :)

Och vet ni vad -det är schysst väder idag med sol så idag klagar jag inte

Hmm eller nu ljög jag 's'  ,har ju dataproblem och staketproblem fortfarande :(. Hoppas jag får det löst det snart med,speciellt datan för jag har kursmaterial på den som jag behöver.


Nåja det ser inte bättre ut än att jag får köpa en ny och jag ska köpa ny mobil med hade jag tänkt .Sony eriksson har en schysst modell jag vill ha och detta fixar jag troligtvis nästa vecka !


Nu har jag ätit pannkaka till lunch så jag är mätt och belåten!

Nu ska jag ägna lite tid att boka lite hotell mm,så vi hörs lite senare

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se