Hacked.

Alla inlägg under juli 2009

Av Bitch - 15 juli 2009 07:35

"gääääsp " Åhh va trött jag är !!

 Men nu ska man äta frukost och fixa sig och åka på kursdagen halva dan.Lite seg är jag för jag har sovit lite sisådär inatt. Har undrat vad mannen bredvid mig sysslar med på nätterna egentligen "skratt "

Vaknade av att han hade omkull ett glas vatten,suckade och stånkade lite men sov vidare-låtande som ett helt tröskverk eller ska jag säga ett förkylt tröskverk ( zzzzzz snööörvel zzzzz snörvel snörvel snaark snaaark )

Gick inte sååå bra att sova då nej 's'


Nää tyvärr, skulle gärna ha bloggat lite mera nu på morgonen men jag har inte tid så jag får skriva om min dag senare


Önkskar er en bra dag allihopa


xoxo Missy

ANNONS
Av Bitch - 14 juli 2009 22:16


Har kollat på prinsessans hyllningar från Öland på Tv.Jag tycker Jill är så bra :) men ikväll har hon inte dragit några bra låtar nu tycker jag.Lena ph och orup med.Annars va ju glamour bra med tycker jag ;-),men vem 17 är det som vill se rick död ??


Mannen och jag har ätit tacos ikväll och tagit det lugnt vid tv:n sånt behövs ju det med ibland eller hur ?

Men imorgon är det hela förmiddagen kurs för mig,och ETT stort steg närmare mitt stora mål-nuu är ni bra nyfikna va ;-) hihi

Ojj oj ój vad jag längtar dit ska ni veta och jag kommer att bli så GLAD =) när jag är klar hihi.


xoxo

            Missy

ANNONS
Av Bitch - 14 juli 2009 19:41

JordgubbstårtaKaka:
½ dl socker
1 ägg
3 dl vetemjöl
½ tsk salt
1 tsk vaniljsocker
100g smörFyllning:
2 dl vispgrädde
3 msk av saften från 1 citron
1 liter jordgubbar
2 msk maizena
2 msk sockerVispgrädde och jordgubbar till dekoration.Vispa ägget. Blanda salt, vetemjöl, socker, smör och vaniljsocker i en bunke. Tillsätt det vispade ägget. Låt smeten vila ca 1 timme. Häll smeten i form och grädda ca 20 minuter på 175 grader.
Mosa jordgubbarna i en gryta. Tillsätt socker, maizena och citronsaft och värm försiktigt upp blandningen. Vispa grädden och blanda sedan grädden med jordgubbsblandningen när denna svalnat. Häll över blandningen i formen och dekorera med jordgubbar och vispgrädde.

Av Bitch - 14 juli 2009 10:56


Viktoria fyller  32 år idag och därför säger jag ett hjärtligt GRATTIS och HURRA HURRA HURRA HURRA till henne.Nuu får hon och Daniel ÄNTLIGEN fira tillsammans !!


Hoppas nu att ni får en fin sommar och kan njuta av den lite granna ensamma också !


 xoxo  Missy

Av Bitch - 13 juli 2009 22:23

Nu är vi äntligen framme :).Det har gått jättebra att köra idag och jag körde ca 50 mil och mannen resten-Men att det hade vart storm vart jag nog varse om :( herregud så det ser ut ,så imorgon finns det att göra.


Inte nog med det,dator problemet kvarstår :(.Antar att jag vet vart mina pengar går nästa gång Grrrrrr.Å mitt i semestertider med ,då man har planer.Kolmårdenbesök och stockholmbesök samt åland Bla då är inplanerat.

Ja senare ett besök nere i ystad med och lite andra dagsutflykter.


Hur blir din sommar ??


Missy


Av Bitch - 13 juli 2009 09:58

 Godmorgon !


 Idag är det dags att bege oss hemmåt mig igen, så det är till att äta frukost, packa ner alla våra saker vi ska ha med oss. Vidare till svärmor och hämta en stereo och vidare till mannen's bror och hämta en cykel och SEN sitta i bilen ca 8 tim. Så det är hur våran dag ser ut !


Mitt staket hemma som jag näästan hade fått ordning på, hade tydligen blåst ner utan stormen som va *suck* så det är bara till att fixa detta då jag kommer hem. Blir till att ringa faderskapet igen hör jag,men jag tycker att det är såå jädra JOBBIGT att tjata på folk och jag kan faktikst inte fixa detta själv heller.


Annars så innehåller veckan ett viktigt prov jag ska göra som jag MÅSTE bli godkänd i och dagen efter ett viktigt läkarbesök och INTE vill veta några tråkigheter ifrån, jag har nämligen lite jag måste ta upp där :(


Nåja- jag ska ta mig en dusch och sen bege oss iväg


ha det gött alla

Av Bitch - 12 juli 2009 11:34

 

Bild från aftonbladet


Inatt landade den nyblivna brunetten Brittan här i sverige , närmare bestämmt i sthlm där hon idag är ledig och har chans att spana in stan, dock antar jag att hon lär nog ha ett tjock med paparazzis efter sig.


Måste vara sjukt jobbigt att inte kunna röra sig som man vill utan att bli plåtad.Hade vart roligt att se hennes konsert faktikst,men man får väl hoppas att hon gör flera besök hos oss här i Sverige.Intresset för henne är stort nu iaf. Men en liiten fråga ? WHY THE HELL drar hon med sig sitt ex för ?? OCH hans nya ?? En sak är ju barnen och det kan ju hända att han haft det som villkor att dom ska följa med om barnen ska få göra det-who knows


Ska du se henne ?

Av Bitch - 12 juli 2009 09:55

Godförmiddag people !

Hoppas ni har sovit lika gott som jag har gjort ?


klanningar_halens_budget


Halens försöker slå sig in på bröllopsmarknaden genom att börja sälja bröllopsattiraljer på postorden, men ännu så har dom inget som faller mig i smaken, men det kanske kommer. Och frågan är- kommer dom att rea sina kläder som dom gör med övriga per säsong ??


Just bröllopsmarknaden är det många som vill ha en bit utav, så det kryllar ju av sånt på webben Tex tradera, ebay alla dessa oändliga kinabutiker osv. Så det GÅR att kapa hem ett fynd med brudklänningen.


Själva ska vi spana in kort idag hade vi tänkt =) igår missade vi öppentiderna men idag ska vi INTE göra det hihi. Sen är det ett besök hos svärfar som gäller.


Have a great sunday 

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se