Hacked.

Alla inlägg under juli 2009

Av Bitch - 12 juli 2009 00:45

Idag har det vart en helt underbar söndag. Vi har gått omkring runt i stan i solen först ett tag och efter det tog vi oss lite lunch på ett ställe. Kunde väl inte riktigt sitta i solen , men satt ute gjorde vi iaf och det va skönt att kunna vara det efter allt regnande. Efter det blev det en tur till partille och Allum där som är ett köpcentrum för er som inte vet,va bla in på ica maxi och handlade lite. Efter det åkte vi hem och vilade, och faktikst så somnade jag riktigt *s* så mannen va tvungen att väcka mig vid 19 tiden

 * tittar runt* hihi


Vi tog sen bilen till svärfar och faktikst inte vart hemma så länge nu. Vi fick en jättegod skink & ost sallad med Bla melon i MUMS och efter det jordgubbar med glass & grädde hehe MEEERA mums fniss.


Nu har mannen lagt sig och det ska jag göra med alldeles strax !

ANNONS
Av Bitch - 11 juli 2009 10:04


Lördag hela veckan lång *s* nä kanske inte men det är kalas hela lördagen lång he he. Idag ska vi ta oss ner på stan och äta lunch på Jensens och sen en snabb vända på stan och efter det ska vi vidare ner till varberg ( ni vet granne med ullared ) där vi ska på 40 års fest idag


 


Vi måste ju såklart fixa oss innan och jag ska klippa mannen så han blir snygg i håret , resten av rakningen av det kroppsliga håret får han sköta själv ;) .Presenterna är redan inslagna och vi får väl se om det passar 40 åringen. Vi passade på att köpa Liseberg pengar till hennes son Tor med då han redan fyllt år men inte hade något kalas. Sånt är alltid uppskattat !


Solen lyser på en lite mulen himmel just nu och man vet väl inte riktigt hur det är/blir med vädret.imorgon ska vi bege oss till surte och såhär har vi det VARJE helg hela sem. alltid nått att göra. Tja det är väl både bra och dåligt antar jag.Vi vet iaf VAD vi ska göra *L*


Har fortfarande inte bokat in Ålandstrippen ännu heller och det måste vi göra så fort som möjligt !


Jag önskar er en Fin lördag //Missy

ANNONS
Av Bitch - 11 juli 2009 00:14

whohoo nu är vi hemma igen från festen. Åh jösses vad vi har ätit god mat och druckit gott. Presenterna gick hem, även om det va tejpat mycket ( fniss ) och det tog sin lilla tid att öppna hihi.


Åh vilka söta barn dom har, Idun ( 4 år ) den ena dottern har mörkt  lockigt hår, klarblåa ögon och ser ut som en riktig docka *suck* dock är hon tjurig som få när hon inte får som hon vill. Då är det snabba ben till sitt rum och PANG i dörren.Lite sött på ett sätt, men det är nog lika bra att dom lär sig snabbt att man inte kan få som man vill alltid. Annsr blir besvikelsen stor när dom växer upp och ser att det inte funkar så i stora livet .


Nä nu är det natti natti som gäller

Av Bitch - 10 juli 2009 22:07


Kvällen har vi tillbringat på Liseberg i regnet*L* men det va lite folk ändå där inne trots det. Kväll uppträdde carl-einar häckner- ni vet trollkarlen

Men jag tycker inte han är nått vidare jag , utan mest fjantig.


Provade lyckan på alla hjul men inte 17 vann vi nått ikväll inte, så vi fick KÖPA vårat eget godis vi *s* .Dock köpte jag en jättefin skylt i trä som et hjärta där det står * carpe diem* ( fånga dagen på latin) Dagen har jag tillbringat hemma med att diska och plocka tvätt. Tja det ska ju göras det med. Men det är skönare hemma hos mig för där har jag min diskmaskin ;)


Nu slappar vi bara hemma och det är så skönt!

Av Bitch - 10 juli 2009 16:03


Kolla här får ni se en vågad kille- han söker altså efter en FRU och har planerat det mesta


 http://www.akademikersokerfru.info.se/


Skulle du våga ? eller om du är ensam och söker make- här finns han ;)

Av Bitch - 10 juli 2009 14:20


VEM satt eld på Rick's hus- det är vad JAG vill veta just nu !

Va det

-Ridge ?

-Marcus ?

-Thorne ?


Ja det finns massor med misstänkta , och kommer detta att leda till att Rick och steffy inte längre blir ett par eftersom Rick misstänker hennes pappa Ridge ?kl 17,40 ikväll får vi veta fortsättningen -spännande


Av Bitch - 10 juli 2009 10:21


 Hela 78 millimeter föll över Gävle under gårdagsdygnet, det var värst i Europa. Vinden nådde stormstyrka i byarna. Eggegrund rapporterade 26 meter per sekund och Örskär 28.I ovädrets spår följde strömavbrott,översvämmningar och Gävle måtte ha upplevt en av sina värsta dagar i går. Regn och kuling gjorde att träd efter träd knäcktes över körbanor. Och på vägarna höll bilarna på att drunkna i vätan.

JÖSSES säger jag,ibland undrar man ju vad som händer med moder natur egentligen.eller vad säger ni ?

Visseligen regnar det här nere med just nu , men inte alls i samma mängder som där och det är ju tur *L* Avslutar med en läbbig bild på en groda-eller är den cool ? Du avgör

Av Bitch - 9 juli 2009 21:52

Åhh vad jag skulle vilja ha en Ed hardy T-shirt  Typ denna

men dom är ju så dyra. Skitsamma för nu SKA jag ha en *S*- har jag bestämt mig så har jag ;)


Flyttstädningen på vinden är klar för idag och HOST va dammigt det va där uppe- men för den som samlar på gamla grejjer är den där vinden en guldgruva. Eller vad sägs om gamla ostämplade frimärken, eller Teaterkikare i pärlemor. Hattbox från säkert 50 talet. Mycket utav dessa saker skulle samlare bli lyriska att få lägga vantarna på. Och guess what - vissa utav dessa är nu jag ägare till ;) + en gammal stereo *s*


Vi fick pyttipanna i lyxvariant där och glass till efterrätt idag , hon är då go hon min svärmor *L*. Varför har jag inte hittat henne tidigare fniss .

Men nu är vi dötrötta här hemma och ska bara slappa. Det började så klart vräka ner med regn då vi skulle lasta bilen med grejjer :( som vi skulle kasta. Så typist.


Imorgon är det mannens sista dag innan sem WHOOHOO :) Och vi får se om vi hinner med ett besök på jensens innan kl16 imorgon, dom har nämligen luncherbjudanden till den tiden, sen återgår det till normalpriser och man betalar ju inte mera än man behöver eller hur ;)


Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se