Hacked.

Alla inlägg under juli 2009

Av Bitch - 9 juli 2009 15:59

Nu är jag hemma från min date för idag. Åh jag måste säga att det va det GODASTE pasta jag nånsin ätit. Biff med pepparsås pasta . MUMMA Restaurangen heter DaVinci och den ligger i hörnet mellan Linnégatan och Nordenskiöldsgatan (nära Linnéplatsen)


Men regnet började ösa ner och det va himla tur att jag tog paraplyet med mig , fast det va i minsta laget *s*


Nu ska jag åter igen till svärmor och hjälpa till att röja på vinden inför hennes flytt.

ANNONS
Av Bitch - 9 juli 2009 10:33

Nu är det dags för mig att ta spårvagnen ner mit Linnestan och äta lunch med min gode vän, vi har inte träffats på ett tag så det ska bli roligt att ses =) Rest vi ska gå på har jag heller aldrig vart på så det ska bli roligt


Än så länge regnar det inte här men jag har hört att det är skyfall på vissa ställen uppåt i sverige- Stockholm tex

Jag hoppas inte det kommer hit och jag hoppas att det slutar regna snart


Vi hörs lite senare

ANNONS
Av Bitch - 8 juli 2009 23:23

Har badat , fikat och sett en film på Tv ( en spännande ) så nu har mannen lagt sig eftersom han ska upp ochjobba imorgon bitti och jag ska snart lägga mig jag med. Dock har jag fått in en MYCKET irriterande fluga här inne :(

Vi får väl se hur det går med sömnen


Godnatt

Av Bitch - 8 juli 2009 21:09

Nu har jag vilat efter min runda på stan men JÖSSES va utländska turister det är i stan här nu. Tyskar ,fransmän osv hmm jo det nämde jag kanske igår *s* bra minne men kort vet ni ;) -Nä men ärligt talat,idag va det MÄRKBART mycket mera än igår och man hörde inte alls många svensk talande. Men å andra sidan är det ju Göteborg vi talar om *S* inte många % svenskar kvar här inte vilket jag tycker är konstigt. The land of Blatte *s* , det är gbg det  *s* ( ta det med en glimt i ögat )


Vi har tvättat ikväll med ,mannen och jag och ätit pannkakor, sen slöat framför tv:n. men nu har jag tappat upp ett skumbad och ska lägga mig en stund. Imorgon ska jag på träff på rest Da vinci i gbg i Linne'området. Dom fina kvarteren här nere.


Vi hörs lite senare


KramAv Bitch - 8 juli 2009 11:15


  Inatt har det vart oväder här minsann. OJ va det åska ute. Jag låg och hade äntligen somnat också blev jag väckt utav ovädret och det va inte lite det mullrade. Mannen hade inte hört nått alls sa han då jag frågade innan han gick till jobbet *s* vissa är ju sånna som kan sova sig igenom vad 17 som helst. Jag är dock lättväckt jag , lite FÖR lättväckt  faktikst.


Men nu är det inga problem med vädret här iaf för nu skiner .


Jag ska snart åka neråt stan igen då jag måste åka till apoteket och köpa nån slags munsalva. Han har ju sån otur mannen,först får han en jätteblåsa på läppen och när den nästan har läkt dyker det upp 2 till :-o. det hör inte till vanligheterna att det blir så.

 Massor av Se hela bildenveckor utan pussar altså :(


Har föressten glömt att visa er att jag låg etta ( 1 ) på blogglistan tidigare i veckan - Tänk att man fick hamna där även om det va för en kort stund hihioch det är ju tack vare att NI mina kära läsare röstar det :) Tusen tack . Det får ni gärna fortsätta göra ;)

Av Bitch - 7 juli 2009 21:49


                              

Har precis sett Michael Jacksons cermoni på Tv och det va väl lite väl mycket show i det hela tyckte jag, men å andra sidan så är det ju Amerika

 * The show must go on*

 Michael Jackson kommer att begravas på sitt älskade Neverland.


Jag måste säga att jag vart riktigt rörd då hans dotter skulle tala, med gråt i rösten. Och hon klarade ju inte av det heller utav att bryta ut i gråt-stackars barn


                                          


Tack för allt goda du har gjort Michael Jackson. -din musik kommer att leva lääänge länge och jag hoppas du får frid i himmelriket-God bless

Av Bitch - 7 juli 2009 20:10

När man går till en myndighet typ komunen, skatteverket osv MÅSTE det ta sån sabla tid ? Här nere i gbg tog det mig 2 hela timmar innan mitt ENKLA ärende va fixat- my god !


Då va man ju så lagomt pigg sen att gå på stan, så jag tänkte åka hem men tvingade mig kvar. Här är det sjukt mycket folk runt stan just nu då det är mitt i turist säsongen. Här finns en massa olika nationaliteter just nu- Tex Tyskar- engelsmän- osv,lite roligt faktikt.


Köpte inte så mycket idag för jag hann inte det jag skulle innan mannen hade slutat jobbet och vi skulle vidare till svärmor och rensa hennes vind och nu säger jag det igen - MY GOD :-o va prylar hon hade på vinden. Nu hann vi bara en bråkdel idag så vi ska dit på torsdag igen och fortsätta rensa. Man såg ju mycket roligt som honeybun INTE ville att jag skulle se som typ bebis kort osv fniss- asgulligt ju


Av Bitch - 7 juli 2009 11:25

Sov jättedåligt inatt vilket gjorde att somnade till först på morgonsidan ,vilket i sin tur gör att jag sover lääänge på morgonen. Lite över Kl 10 vaknade jag typ :-o. Den trynande lilla grisen- Ja det är jag det *s*


Fick mail att mannen skulle komma hem och äta lunch idag så snart är det dags att fixa den,vet inte om jag är så hungrig ännu så jag kan äta lunch men nått typ en bananjävel ska jag väl få i mig *s*

Sen hade jag tänkt att åka ner på stan en vända,för nu va jag ju inne hela dagen igår så idag är det dags att röra på fläsket. Hade ju velat träffa kickan igen nu när jag är här, men hon är i stockholm och gör stan med sin fam så det får bli ev vid nästa besök då jag är här.Får ta tag i mina andra kontakter här och träffa dom istället *L*


Sen hade jag tänkt att ta tag i alla bilder från Big power meet ,och det lär väl ta ett tag.

Nåväl- Cu later

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se