Hacked.

Alla inlägg under juli 2009

Av Bitch - 6 juli 2009 20:33

Har jag haft halva dan idag och nu på kvällen är det inte så mkt bättre. Jag vet ärligt talat inte vad som hänt med en grej kan väl vara att jag överansträngt mig ..igen.. Det händer nämligen med jämna mellanrum.

Idag har jag vart inne hela dagen och sovit mycket och det behövde jag tydligen göra. Druckit mycket vatten med , som jag oxå tydligen behövde göra. Det glömmer man nog i värmen att göra tror jag, för man tycker inte att man är så törstig men man måste ju hålla jämn balans i kroppen.


Imorgon ska vi till svärmor efter mannens jobb, hon ska ju flytta snart och håller på packar så vi ska hjälpa henne med det lite granna.Annars vet jag faktikst inte vad som händer imorgon.Det visar sig


Sommaren går galet fort förbi - hjäälp- vill hålla kvar den längre, men det går ju inte .


Nu kollar jag på liseberg på Tv

ANNONS
Av Bitch - 6 juli 2009 12:52

idag vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om. Känner mig så orkeslös ,men så har jag förbannat ont i ena benet med och detta efter min helg i västerås. Antar att det va för att jag fotade så mkt som jag gjorde och det blir ju väääldigt mycket böjja sig ner hela tiden, så det blir ju som en slags träning.ben träning *s*


Ja ca 700 bilder har jag iaf så det finns ju att jobba med och en del bilder tror jag att jag kommer att få riktigt fina och det känns ju roligt.Men idag började jag tänka " varför åkte jag hit för " för jag har faktikst att göra hemma med och det är ju sista veckan själv så att säga för sen har ju mannen sem och vi kommer att vara ihop konstant 4-5 veckor nu, kanske mer.Ibland vill man ju ha en paus, det tror jag dom flesta är överens om ?


Vädret är inte det bästa här, det är mulet och inte så varmt ute som det är har vart och jag undrar om vi kommer att få tillbaka den värmen något mera i sommar ?


På lördag är vi bjudna på 40 års fest iaf och jag måste ju säga att jag är väl inte sådär överförtjust i att gå, men det kan ju bli roligt.


Hmm visste jag inte vad jag skulle skriva idag *S* i lied ha ha


Men nu säger jag over and out iaf

ANNONS
Av Bitch - 5 juli 2009 23:49


Nuu är vi äntligen framme i storstaden,vi har inte stannat så många gånger utan bara en gång för mat och en gång för tankning och det sista som va att handla mat hem.För annars står man här utan frulle och Lunch imorgon och hur kul är det *S*-Nä inte särskilt nä.

När vi kom hem hit så va lägenheten såååå varm och kvav-usch fy bubblan. Det är verkligen svårt att sova när det är så kvaft !


Imorgon har mannen en lång arbetsdag och han kommer inte att vara på sitt vanliga kontor heller , så han börjar egentligen arbetsdagen hemma genom att läsa igenom alla mail och svara på dom. Det är tur att han har sin dator med sig hemma.


Nåväl- nu är det sovdags

godnatt

Av Bitch - 5 juli 2009 15:36


Nu är det avfärd till göteborg som gäller,nu har vi grejjat och donat och packat och gud vet vad *s* så nu ska jag bara blogga detta stänga av datan ( som han fick igång tillfälligt ) sen åka. Jag har suttit och fört över ALLT till min externa HD nu för att säkra allt.Nu är det 8 tim bil som gäller. suck...


Hoppas ni har det bra alla osm läser min blogg och tack för alla komentarer ( även om jag inte lägger ut alla )


Ha en skön sommardag & söndag

Av Bitch - 5 juli 2009 08:54

Nu är jag tillbaka igen -har ni saknat mig ? *L*


Igår va det helt crazy,upp tidigt stressa runt som en tok på morgonen och självklart strul på morgonen :( då ungdommarna ändrade sig och INTE skulle med trots att jag frågade om dom SÄKERT skulle med. Här hade jag ändrat om dagen ( med sms/telefonsamtal fram å tillbaka )före så det blev en extra bil som då såklart  måste tankas bara för att vi blev 2 extra personer,snäll som man är och Amerikanare kostar ju lite att tanka upp. Min brors bil blev ju full med folk så där fick vi inte plats och åka runt på cruisingen sen i svenssonbil vill man ju inte göra och jag tänkte att det kunde vara roligt för tjejerna att åka sån med.och VEM tror ni fick skit för det om inte-just det MOI (jag ) likaså hade jag köpt mat åt dom som inte heller är gratis.Varför tänker dom aldrig längre än näsan räcker ??? och lessen blir man ju.


Ja vi fick roligt iaf trots att det verkligen va varierande väder-sol,regn, blåst och molnigt.sol och stekhett osv *S*.Nästan 10tusen bilar va inne på fältet och många ruskigt fina :).Man blir så sjuk att gå och titta på alla fina bilar och man tänker ju att " när jag vinner en mille dååå " fniss


Jag skulle vilja ha en musse (Mustang ) Cab och åka omkring i,det skulle verkligen vara nice ingen som har en över till mig ?? .Jay leno hade ju skänkt en bil som det tävlandes om och hans personliga mekaninker va på plats där  inne-sjukt roligt att se.


vi satt där i våra stolar och käkade rostbiff & pot sallad och drack vin/cider (utom chaffisen då fniss ) och gick runt på marknaden.Jag träffade ju kickan där inne med och skulle träffa Pia men hon tog sån tid på sig så det blev aldrig. Sen på kvällen cruisa vi runt och HERREDJÄVLAR va BILAR-Sjukt roligt det med.Många bilder har jag tagit med så jag får se om jag kan visa någon sen.


I dag ska det fixas hemma lite innan jag drar neråt igen.


Av Bitch - 3 juli 2009 22:32

Vi undrar ju helt klart vart den här dagen har tagit vägen ? Den har bara svoochat förbi i en himla fart och vi har inte hunnit någonting känns det som men ändå så har vi ju gjort rätt mkt.Det tråkiga är ju att mannen börjar bli sjuk :(  och preciiiis nu .men det blir man väl aldrig i rätt tillfälle egentligen,eller hur ?


Vi har hunnit hem till min syster med och fikat,samt planerat in våran årliga dagstripp till Åland vi gör varje år. Vi ska försöka den 25 eller den 28 Juli om det finns platser då.Sen efter det så åkte vi till ett ställe här istan där dom har högtryckstvätt och åkte igenom där med bilen för även om det är en svensson bil behöver den ju inte vara görskitig *s*


Just nu har vi en rostbiff i ugnen och mannen är i duschen-viktig info eller hur ;) och intressesmurfen-Ja han antecknar " ler finurligt "


Jag kör dit imorgon,men hem kör mannen " ler ännu mera finurligt " hehe,Här ska packas med lite vin och cider, ähh kan ta en 75a när man ändå håller på hahaha- näää jag bara skojjar fniss


Vi får Emma och jen med oss imorgon =) .Dock vet jag inte om jag hinner blogga imorgonbitti då vi åker så pass tidigt,men då jag kommer hem så kanske jag har lite at berätta samt visa nån bild . Håll nu tummarna att solfan lyser*s*Av Bitch - 3 juli 2009 17:09

 vi har vart ute nu några timmar och gjort några ärenden.Bla hämtat ut mina högklackade skor som jag har klckat om.Vädret är inte alls lika bra som dom senaste dagarna.Honeybun mår inte alls bra och lag sig för att vila,och vad gör jag då ? Joo kollar Livesändningen från power meet. Så kan man oxå göra. I år är det 300 tävlade bilar i finbilstävlingen


Senare ska vi grilla !


Tyvärr har min egen dator lagt avtotalt nu :( så det är  tur att honeybun har med sig sin laptop

Av Bitch - 3 juli 2009 10:51


Det va ju meningen att jag skulle åka till Power meet idag , men nu har vi bestämmt att vi åker imorgon istället och då blir vi ett helt gäng som åker vilket kommer att bli väldigt trevligt =). Vi kommer att Åka i en Gul Chrystler New yorker  och min bror åker i sin Pontiac Bonneville.Där ska jag träffa min nya bekantskap Kickan som jag tycker ska bli så roligt. Vi connecta direkt tycker jag fast det skiljer lite i ålder mellan oss, men så kan det vara. Har alltid haft yngre runt mig och känt mig mera bekväm med det *L* men så är jag ju ung i sinnet med och har verkligen barnasinnet kvar =)


Kan hända att Emma och Jen ska med  och klockan 6,30 åker vi på morgonen


Idag blir det nog bada på dagen och grilla på kvällen, men honeybun är ju så trött. Hmm hur ska jag få liv i honom ? * tänka tänka* Ahhh ett glas kallt vatten gör nog susen* flinar finurligt*

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se