Hacked.

Alla inlägg under juli 2009

Av Bitch - 3 juli 2009 10:50             


Eller vad säger ni ?? *S*

ANNONS
Av Bitch - 2 juli 2009 19:19

Träffade Emma och Jennifer på stan och drack den godaste Milkshake jag druckit på länge "MUMS" supergod va den =)


Hade tänkt shoppa lite på stan, men suck, självklart ska jag glömma plånboken hemma :( så det vart inget shopping förutom en flaska mousse sm jag hade lösa pengar kvar i väskan till. Efter att ha träffat dom gick jag direkt till nästa träff *s* gäller att vara eftertraktad ibland ;) och där vart det en latte ( neeej då ingen fara med min vikt inte fniss ) och lite hjälp med att spana ut en ny dator jag måste skaffa innan denna krashar helt . Jag fick nämligen höra idag att moderkortet KAN vara skadat och det är ju såklart inget bra :(. Ja som sagt  pengar pengar.


Imorgon är det ju som sagt västerås på agendan och jag ska precis cykla till min bror och kolla läget . Om vi ska åka hans Poniac dit eller om det blir hedelig Honda *s*


jag återkommer ......

ANNONS
Av Bitch - 2 juli 2009 11:29


Jag gjorde ett roligt test bara på skoj om hur vuxen man egentligen är och enligt det testet är jag 26 år *S* -jag kan säga såhär. Jag klagar INTE ;)


http://www.vuxenpoang.com eller om man inte är så vuxen så kan man testa Fjortispoäng.se istället


Hur gammalt är du ? testa och se

Av Bitch - 2 juli 2009 08:44


Jag har fått en Ny bloggaward av LENA- tack så mycket


Utmärkelsen löd väl ungefär såhär :

För en bra vardagsblogg med en gnutta humor  och med vartiation blandat med modetips samt smarriga recept, som Lena tydligen läser varje dag =)


Tack så mycket för det , det va väldigt trevligt att bli uppskattad sådär. Och  hade jag möjlighet på den här skitbloggen ( eftersom den är begränsad ) så skulle jag göra en *awardhylla* så jag kunde visa alla mina fina awarder på samma ställe. Det har ju blitt några stycken nu , trevligt trevligt.


Igår va det varmt och idag är det lika varmt .det va skönt att vara ute en hel dag sådär som jag va igår-se det glittrade havet och höra glada barn.


Inatt kommer ju honeybun tillbaka hit och stannar över helgen , men sen åker han inte hem ensam för jag ska följa med honom och stanna hela veckan tills hans semester börjar och då åker vi tillbaka hit och är här 2 veckor ca.Så nu får vi några veckor ihop.


Vi har ju lite att göra på semestern så det är bara lata dagar , men självklart ska det blir några sånna med. Igår hade jag dock tandvärk

hela dan, förutom den stunden värktabletten verkade. Så idag är det samma visa och jag har TANDLÄKARSKRÄCK, jag går fasen inte dit i första taget altså. Så nu får vi se hur länge detta dröjjer innan jag inte längre har nått val-suck f*n oxå säger jag

Av Bitch - 1 juli 2009 09:45


 Jag har fått fart på min dator idag själv, men jag vet inte för hur länge :(. Tog ur det nya minnet som honeybun satt i , det verkar helt klart som att det inte går ihop med det andra. Trött man blir.


Idag kommer jag iaf vara borta heela dagen på en dagsutflykt så jag slipper skiten för en dag *s* sen imorgon kommer ju honeybun tillbaka så då får han kolla på datorhelvetet


jag önskar er en bra dag

Och du med honeybun ;)

Av Bitch - 1 juli 2009 00:01


*S*  Nu kan man lungt påstå att jag är först att blogga på den nya sommarmånaden Juli med ;) , men TÄNK att det REDAN är juli- my god


STOPPA TIDEN NUU  sommaren försvinner FÖR fort !!

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se