Hacked.

Direktlänk till inlägg 8 augusti 2009

Dop

Av Bitch - 8 augusti 2009 13:47

Idag har jag vart på barndop och det va ett jättefint dop med sång och dikter. Men herrejösses va VARMT det är idag :-o ( man ska inte klaga jag vet ) men jag cyklade dit och det gick ju bra för det va mest nedförsbacke men HEM phuuu.. trodde inte jag skulle palla med det för det va ju UPPFÖR nästan hela vägen :-s. Ja ja men motion ville jag ju ha så *s* och det fick jag ;)


Det blir nog grilla i sommarstugan ikväll tror jag =)

Mannen är ute p havet i gbg och kollar båtracet som är där idag och som JAG jättegärna hade velat sett. men man kan ju inte vara överallt tyvärr. men det är så ovant att vara själv nu när man vart ihop så länge så vi har nu


Hoppas ni inte glömmer bort att smörja in er i värmen


xoxo

              Missy

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

8 augusti 2009 18:46

Ja, nog var det varmt idag. Vi har varit på agilitytävling, och lilltjejen ville inte göra mycket. Ja, hon ville nästan inte göra nåt alls. Jag förstår henne.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se