Hacked.

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2009

Cykeltur

Av Bitch - 10 augusti 2009 21:56

Idag har jag klippt gräsmattan här hemma så nu är den fin igen och sen på eftermiddagen tog jag en längre cykeltur- Åhh det va såå härligt och jag mös verkligen. Stannade vid en brygga och stoppade fossingarna i vattnet o satt där en stund och filosoferade lite i mina egna tankar. Sen cyklade jag vidare till en kiosk och köpte mjukglass ( där tog jag igen dom stackars kalorier jag lycka bli av med- bra kämpat ) Men fasen GOD va den hihi.


Tror det ska regna imorgon så jag antar att det inte blir nån tur med biken då, men vi får la se.


Min gode vän är skitless på sitt jobb med och det kan jag förstå. se en kö av människor hela dagarna och tvingas LE fast man  kanske inte har en bra dag- usch sån pina. men jag hoppas det dykewr up något bättre snart så min vän får må BRA- För det vill jag verkligen


Nu är det dags att säga godnatt till bloggen för idag


xoxo

              Missy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se