Hacked.

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2009

Prinsessan Madde Förlovad

Av Bitch - 11 augusti 2009 13:05

 


Det blir ett kort valår nästa år, bröllopen kommer att ta bort fokuset från valet. Mediabevakningen av valet kommer inte att bli så intensiv som den annars brukar vara för hela våren kommer bara att handla om kungligheter, blänkande smycken, klänningar Etc.


Och nej nej nej  Varför? Precis när vickans förlovningshysteri har lagt sig så ska det börjas igen. Hur många orkar med det här tjatet ?  Kunde hon inte förlovat sig en vecka efter Victoria så hade tidningarna kunnat slå ihop artiklarna.Nu har vi flera veckor framför oss av rubriker som "När gifter dom sig", "Vilken klänning ska madde ha?", "Hur mycket kostade ringen?", "Vem ska betala?" "


Hur som helst så tror jag att Madde kan ta ut svängarna lite mera med sitt bröllop än hennes storasyster kan. Klänningen Tex- den kommer nog inte att bli lika tråkig som vickans ( Jo jag tror den blir tråkig)

Och man får väl verkligen hoppas att pappa kungen står för hennes kostnader. I arbetslöshets sverige med massiv arbetslöshet så är det väl inte direkt lämpligt att skattebetalarna ska betala TVÅ bröllop- eller hur ?

Och det kommer inte att bli så heller en ligt reinfeltd- Phuu *s*


Hur som helstGRATTIS MADDE =)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ulrika

11 augusti 2009 13:45

Haha, har hört att kungen sparar in på klädkostnaderna eller rättare sagt badshortsen. Så då bör han ha råd... Håller med dig om att Vickans klänning troligen blir tråkig mot vad Maddes antagligen blir!

 
Marketta

Marketta

11 augusti 2009 20:16

Dom kunde väl köra med dubbelbröllop, sparar ju lite pengar där med. Jag tror däremot att Vickans klänning kommer att bli stilig.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se