Hacked.

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2009

Yngre män & äldre kvinnor

Av Bitch - 22 augusti 2009 22:19


Häromdagen bloggade jag om när martin och cecilia gick skilda vägar- ni vet dom i Let's dance och det sas ha med ålderskillanden att göra. Men nu tänkte jag ta upp detta med att kvinnor väljer yngre män för det verkar bli allt vanligligare och är inte längre tabu. Jo kanske hos 40 talisterna som vägrar följa med strömmen och stannar kvar just i 40 talet och hur DERAS föräldrar hade det. Det är STOR skillnad nu kan  jag säga *L*


 20-åringarna i TV3:s ”The Cougar” kämpar om att vinna 40-åri

20-åringarna i TV3:s ”The Cougar” kämpar om att vinna 40-åriga fyrabarnsmamman Staceys gunst.


 Att män levt med yngre kvinnor har varit mer regel än undantag. Men nu börjar pendeln svänga. Allt fler kvinnor väljer yngre män. Mellan år 2000 och 2005 fördubblades antalet kvinnor över 60 som gifte sig med män som var minst fem år yngre.och det tror jag  beror på att tendensen beror på en mer öppen attityd i samhället.

Ofta har omgivningen mera problem än paren själva.det kan vara så att den yngre mannen är mera mogen metalt än den jämngamla. Men egentligen är åldern är bara en siffra.


 Det finns 25-åriga kärringar och det finns 85-åriga tjejer. Så enkelt är det! För mig personligen så tycker jag att när det skiljer mera än 25 år emellan så är gränsen nådd för vad som är Ok


Vad tycker du ?? Jag lyssnar gärna på era synpunkter !


xoxo      Missy  ..

 
ANNONS
 
Ingen bild

All-Unique

23 augusti 2009 14:13

Det är kul att du skriver så..... för jag råkar ha ett förhållande med en kille som är 25 år yngre. Ingen dans på rosor, men fantastiskt spännande. Att han dessutom kommer från en annan kultur och land, berikar relationen än mer. Det är mitt val och är oerhört komplicerat. Har inte vågat gå ut till hela vänkretsen, arbetet och barnen med det ännu. Fast gör det nog snart.
Vårt förhållande började med sex, men gled vidare in i en förälskelse och därefter kärlek. Fler än en gång har jag försökt "släppa" honom, så han kan skaffa sig en yngre tjej, men han har kommit tillbaks ändå. Nu har vi hållit ihop i snart 2 år, vilket i min värld är ett etablerat förhållande.
Lyssnar gärna på andras kommentarer....

 
Marketta

Marketta

23 augusti 2009 18:04

Är nog lite gammalmodig, skulle inte kunna tänka mig att vara med en yngre kille. Maken är faktiskt hela 9 månader äldre än jag *S*. Det får jag höra med jämna mellanrum att jag är en barnrumpa.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anna

23 augusti 2009 22:31

Min kille är yngre och jag har inga problem med det.Det kanske omgivingen har, jag vet inte.Jag älskar honom och han mig,det räcker för mig.Snart gifter vi oss

 
Loreal

Loreal

20 oktober 2009 13:42

Jag är 35 år gammal och har träffat mitt liv kärlek. Han är 21 år. Jag har de senaste åren, efter att ha varit med om att i princip hela min bekantskapskrets fått barn och stadgat sig, börjat släppa på de krav jag har haft på män och letat efter en stabilare relation. Tyvärr har de försök till stabilitet med jämnåriga och urtrista män bara slutata i kaos. I somras träffade jag HONOM. Det började som en sommarromans och vi trodde båda att det skulle sluta precis där. Tills vi insåg att vi är helt perfekta för varandra. Vi pratar öppet om allt, förstår varandra som om vi delade samma själ, älskar varandra oändligt, skrattar, skapar, är tysta tillsammans och inspirerar varandra till så mycket. Allting har varit som en saga fram tills för några dagar sen då han förde diskussionen om barn på tal. Jag har inte nämnt något om barn, förutom något precis i början om att jag trots allt vill ha barn i mitt liv. Helt plötsligt slår han bakut och säger sig inte vilja ha barn någonsin. Han får panik. Han tror inte han kan ge mig vad jag vill ha. Här är det stora problemet med åldersskillnaden. Allt är perfekt förutomk en spekultiv diskussion om framtiden där han någonstans vet att om vi ska skaffa barn ihop så kommer han vara en ung pappa, även om vi väntar en 6 år till. Han har lämnat mig och flytt för att få iordning på tankarna, panikkänslorna och känslorna. Och själv är jag lämnad ensam, sårad och förvirrad. Om jag inte vill ha barn nu och har hittat en person som jag inte ens vågat drömma om fanns, ska det då spela någon roll? Det finns inget svar i det jag skrivit ovan om åldersskillnad men ville dela med mig av någonting som hänger över mig som ett mörkt moln just nu.

http://www.snusktanter.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se