Hacked.

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2009

Norrlandet

Av Bitch - 30 augusti 2009 22:16

Idag har det vart en ganska lugn dag och det behövde jag ha. Har cyklat till min bror med ett mindre bord på pakethållaren *s* snacka om balans, men det gick galant hihi.Sen blev det ett besök på Macd och en happymeal ( utan leksak ) för jag vatr så sugen på ett mindre mål så det va lagom.


Efter det blev det en tur ut på norrlandet och kollade in blåsten på havet, det är så fint när solen ligger på och man ser hur det glittrar på vattnet. det va en kille som åkte waterboard med hjälp av vinden och paraplykilande föremål och ibland tog vinden verkligen tag i hela ekipaget så han löft ganska högt från vattnet och sen landa igen. Det va riktigt häftigt att se och varför har man inte med sig kameran då man behöver den :-(


Sen när jag kom hem skulle jag bara vila en stund- jo tjena jag vakna upp 2 tim senare haha.Sen har jag laddat in bilderna från cruisingen igår och redigerat dem, det blev en hel del bilder =)


Nu är det snart dags för sängen för jag ska upp med tuppen imorrn för jag ska på första svängen för röntgen. wish me good luck


xoxo

         Missy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se