Hacked.

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2009

Bortglömda saker på hotell

Av Bitch - 31 augusti 2009 08:50

Det är lätt att glömma kvar något på hotellrummet, men finns det inte gränser...

Engelska tidningen Telegraph har sammanställt de märkigaste sakerna folk glömt på hotellrummet. En gäst i Lake Terrace Motel i Virginia, USA, lämnade en wokpanna fastsmält i toalettsitsen. Gästen hade fyllt toaletten med kol och sannolikt lagat mat inne på dass. Andra ting som har folk gärna glömmer är vigselringar och vilda djur.

Här är hela den fascinerande listan:


1. Träben

Hotellkedjan Travellodge & Swallow Hotels har under ett år samlat in inte mindre än 80 stycken proteser av olika slag. Bland annat hela träben. Man undrar hur gästen som promenerade in med benet på Hotellet tog sig därifrån.


2. Wok

En gäst i Lake Terrace Motel i Virginia, USA, lämnade en wokpanna fastsmält i toalettsitsen. Gästen hade fyllt toaletten med kol och sannolikt lagat mat inne på dass. Uttrycket "skitgott" har fått en ny innebörd.


3. Lyxåk

Vem har inte glömt bilnycklarna någon gång. Det är mänskligt. Men man undrar om det inte skulle vara lite lättare att komma ihåg dem om man hade ett riktigt lyxåk till bil. Så är dock inte fallet, vilket den hotellstädare fick erfara som hittade nycklarna till en Porsche 911 på ett övergivet hotellrum.


4. Uppblåsbart får

På ett hotell i Edinburgh lämnade en gäst vid ett tillfälle ett uppblåsbart får på hotellrummet.Hmm no comments...


5. Sista vilan

Det måste varit stressigt för den hotellgästerna som var på väg till en begravning. Så pass att de glömde askan till den döde på hotellrummet, men hotell är ju å andra sidan inte så pjåkigt som sista vila.


6. Helikopter

Vissa saker känns som att de är närapå omöjliga att glömma, men icke. En glömsk hotellgäst rapporteras ha glömt en radiostyrd helikopter på hotellet.


7. Fotbollsbiljetter

Fanatiskt fotbollsfan, nej knappast. Den som glömde biljetterna till en match i FA-cupen kan inte ha varit särskilt intresserad.


8. Förlovningsring

Man anar att ett äktenskap brutits väldigt hastigt på Hastings Hotels Slieve Donard Estate and Spa. Personalen hittade en diamantbeslagen förlovningsring glömd på ett av hotellrummen.8. Röntgenbilder

På Hotel Tulip Inn i Newcastle glömde en av gästerna sina röntgenbilder på rummet. Helt klart var gästens hotellnatt inte en del av en vanlig semesterresa. Eller så var det självaste läkaren som glömt en av sina patienters plåtar.


10. Orm

Städerskan fick en chock när hon klev in i hotellrummet. Gästen hade glömt en två meter lång orm.


11. Läderpiska

Sannolikt hade hotellgästen haft en spännande natt i hotellrummet. Kvar låg en lång läderpiska efter att gästen checkat ut. Eler så var det bara en glömsk Indiana Jones som haft en natts sömn på hotellet.


12. Den slutliga utcheckningen

I tre dagar försökte städerskan komma in i rummet för att städa, men gästen höll sig på rummet, nedbädadd i sängen. Den tredje dagen visade det sig att gästen varit död under hela tiden. Snacka om att "checka ut


Tja vad ska man säga- Jo håll reda på dina saker då du checkar ut ;-)

 
ANNONS
 
Malin

Malin

31 augusti 2009 10:05

Haha.. Allt kan man väl glömma. Men 12 var nästan hemskt.

http://purpelangel.blogspot.com

 
Ingen bild

Lena

31 augusti 2009 18:55

HA HA HA HA nr 2

 
Marketta

Marketta

31 augusti 2009 22:23

Ja, det glöms en hel del på bussarna också. Nån hade glömt sina löständer på elementet i bussen, undrar varför man tar löständerna ur munnen när man åker buss. Kanske var en gropig väg *S*.

Sen fanns det en orm i en av bussarna då när jag körde buss förut, fast den var inte bortglömd, den var på rymmen. De hade bussen gående med full värme i ett dygn för att den skulle komma fram, men icke. Tack och lov så visade den sig när det var en chaufför som inte hade ormskräck. Han hade virat den runt handen och kört till garaget :-o. Jag hade lämnat bussen och vägrat gå in förräns ormen var borta. Det var en strumpebandssnok, visst helt ofarlig.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se