Hacked.

Alla inlägg under augusti 2009

Av Bitch - 7 augusti 2009 22:06


jaa jag gick ju och skulle fira lill tjejen som jag trodde fyllde 9 år- MEN hon fyllde ju 10 år Öhhh vart tog det året vägen jag missat  *S*


God tårta va det iaf =) och hon vart lite glad ( bortskämd unge ) över sina presenter. Min syster va där och idag va det roligt att träffa henne för hon skrattade och va GLAD =), det händer inte så ofta tyvärr. Hoppas hon är lika glad på kräftskivan sen i Sep =)


Jag har fixat lite med håret idag med och haft i en toning för att få lite glans i det så nu är det snyggt igen- Ett tag *s*


Nu orkar jag inte mkt mera idag så jag säger natti till er och bloggen 


xoxo

           Missy

ANNONS
Av Bitch - 7 augusti 2009 13:35

Hörrni- SOLFAN LYSER =) och varmt är det oxå .Är det inte HÄRLIGT ?????


Efter jag kom hem igår och lite vila och upppackning och sådär så åkte jag ock kollade på Rockfire

Nu va dom riktigt bra asså och det roliga är ju att jag känner en av killarna privat -Rune ( han i röd skojrta ) för jag är nämligen kompis med hans syster Diana =) .Lite kul,och jag lovar att dom där grabbarna kommer att bli stora =) så håll ögonen på dom om ni gillar rock. Mycket rocka billy. shadows mm

Och dom har humor med på scenen och det ger ju lite extra krydda till det hela tycker jag =)


Ikväll ska jag på barnkalas då brorsans lilltjej fyller år =)


MEN NU ska jag ut i SOLEN =)


xoxo

             MissyANNONS
Av Bitch - 6 augusti 2009 09:42

 Madonna har inte hållit en konsert i Sverige på 19 år.

MadonnaDet var 19 år sedan sist. I helgen har en ny generation möjlighet att se the Queen of Pop på svensk mark när Madonnas framgångsrika turné Sticky and Sweet intar Ullevi. Ska du dit och se henne ?


 Själv ska jag sätta mig på tåget och faar hemmåt igen

Och precis då det är sån underbar solig dag- Why lixom ? Gud har verkligen humor och retsticka är han med så det så *s* 


Cu later people

Av Bitch - 5 augusti 2009 23:12

Nu är vi hemma igen efter vårans dagsutflygt till marstrand.Vädret va PERFEKT !!!!!!


Vid hamnen där båten ligger i Göteborg ( som är norra Europas största )


Idag har man altså ÄNTLIGEN fått lite färg på kroppen och mannen han va modig nog att ta sig ett dopp i havet *s*. Men 17 det va ju bara 19,5 grader och det är KALLT enligt mig *s* så jag hoppade inte i. Dessutom va det stora maneter i vattnet-stora gula brännmaneter med långa trådar efter sig och får man en sån på sig AJ och rött rött och sveda efteråt. Det fanns Öronmaneter där med som oxå kan bli rätt stora men dom är inte lika farliga.men nog krylla det av dom alltid.brännmaneterna gillar ju mest kallt vatten så det är därför det finns så många av dom i år, och dessutom tycker dom inte om då dom driver in mot land eftersom dom inte kan simma med egen kraft.Lite mat åt vi ombord på båten. rostbiff & pot sallad och supergott färsbakat bröd mums mums


Lyxbåtar i DRIVOR såg vi där borta och man blir så sjuuk och önskade att man hade sisdår tusen driljader på banken *s*

Vad sägs om dessa bilder


Denna båten hade dubbla glasdörrar i rökfärgat glas ( som syns vid stolpen )Dubbla lyxbåtar bredvid varandra  och båten som syns bredvid va LIVBÅT till den stora- JÖSSES lixomfast jag kan ju förståss visa min lyxiga frukost idag - MUMS

räkmacka och te med rabarber & grädd


Nu har jag bokat tåg hem med så jag måste lägga mig så jag kommer upp


xoxo

            MissyAv Bitch - 5 augusti 2009 13:57


Nu har vi vart på stan en vända ,Bla ätit lunch på Da Vinci och jag måste ju säga att maten är bra men INTE personalen för fy 17 sån nonschalant personal.


Nu ska vi ta bilen till båten och åka ut till Marsstrand, där är det jättefint och en plats många gifter sig på .Solen skiner och det är toppenväder. glad man blir


Vi hörs senare ikväll


xoxo

         Missy

Av Bitch - 4 augusti 2009 23:17

ikväll va vart vi bjuden på middag av svärisarna mina ( pappan ) och vi gick på en grekist restaurang som heter Svarta oliven- Supergod mat !!


Det blev kolgrillad biff med nån slags vinsmör samt vitvinsås och vaniljpannacotta med jordgubbskompott till efterrätt-Hur gott va inte det lixom *slickar mig runt munnen*

Ibland blir man bra bortskämd här nere!


Imorgon blir det full fräs på dagen igen- det blir till att besöka 2 butiker och den ena är Panduro ( så ovanligt ) sen ska vi åka båt över till Marsstrand och förmodligen äta eller fika något gott och vara där en liten stund. Sen tillbaka med båten och vi åker vidare till Liseberg.Sista chansen nu innan jag åker hem med tåget. Men när jag kommer tillbaka kanske mannen har bytt bil :-o


Det va då väldigt va det va ruljans på allas bilar nu då *s*.vi har haft en liten mysstund vid Tv:n men nu är det dags att nanna kudde och invänta morgondagen


xoxo

            Missy

Av Bitch - 4 augusti 2009 17:10

Just nu känner jag att jag skulle behöva ha semester efter sem. phuuu va mkt det har vart den senaste tiden och det märks för man är trött fast man vilat och sovit på natten och det märks även på humöret. Det pendlar kan jag säga .Fler som känner igen sig månne ?


Idag har vi vart hemma tills nu då vi ska möta svärisarna och äta nånstans med dom och det pratas om en ev båtur med dom imorgon. vi får se hur det blir med det


xoxo

           Missy

Av Bitch - 4 augusti 2009 10:11

Nu har man vaknat från det koma liknande tillstånd efter gårdagen *s* och guess what ? Mina vader är ÖMMA . AJJJJ lixom.Vi sprang ju högst upp i huset till vinden och ner på gatan med grejjer och upp igen, bra genomkörare för kroppen det *L* och jag lovar det känns att man lever idag

!


Men tyvärr får man ju inte se solen idag heller, har inte detta vart en riktigt CRAP sommar vädermässigt or what ? Fan liserberg och en fet båttur väntar ju på mig och grillkvällar- CRAAAP


Inte har man råd att boka nån tripp till solen heller- perrkele *s*

Nåja man får försöka att ha sol i sinnet iaf ;) *s*


Just nu är det slappa som gäller en stund till sen ska vi väl försöka hitta på något. Snart dags för mig att resa hemmåt igen- Alooone *snyft*


xoxo

             Missy

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se