Hacked.

Alla inlägg under augusti 2009

Av Bitch - 3 augusti 2009 23:59

Nu har jag hjälp svärmor med flytta hela jäkla dagen och jag har väl ALDRIG  sett någon med så mycket prylar.

 VAD GÖR MÄNNISKAN MED ALLA PRYLAR ????????

När man såg vinden så vad det ju :-o :-o :-o flera gånger om + en jädra stor suck.Men nu har vi tömt den och åkt med grejjer till flera ställen. dels slängt en massa ( en överfull släpvagn) och åkt med saker till nya lägenheten och till slut saker till sommarstugan som ligger i Borås , så det vart en bit att åka. Åkte hemifrån kl 9,00 imorse och kom hem typ NU.Behöver jag säga att vi är mera än trötta ;-)


Kan berätta att vi såg en filminspelning med när vi korsade Avenyn,precis uppe vid Poseidon. Det va kul att se =)En tråkig grej ( fast ändå nödvändig ) har hänt under dagen med. Allt på en gång,brukar det inte vara så ?


Godnatt


                Missy

ANNONS
Av Bitch - 2 augusti 2009 21:44

Nu ska jag vara brutalt ärlig och rakt fram och säga följande:

Det är rent förj*vligt tråkigt att blogga när man knappt får någon respons alls. massa nya inlägg och nästan inga kommentarer, what's that about?

Läsare VET jag ju att jag har !

*Slut på meddelandet*

ANNONS
Av Bitch - 2 augusti 2009 17:16

               SF Bio: The Ugly Truth


Jag har blitt inbjuden att se denna filmen och jag får 2 biljetter- hmm undrar just vilken jag ska ta med mig ?


Men annars mår jag inget bra idag, halsen svider och jag mår lite illa mest hela tiden. Usch fy och blää!

Av Bitch - 2 augusti 2009 12:07

Hej, det är Mannen som gästbloggar lite idag. Jag har som ni redan sett varit på U2 koncert på Ullevi igår. Jag kan börja med att avslöja att alla ni som inte var där har missat något väldigt häftigt och bra. U2 är inte något jag normalt lyssnar på egentligen, men det var otroligt bra igår. Dom andra 55 000 som var där med mig har helt klart gjort ett bra val!


Jag satt med mitt sällskap väldigt högt upp, precis under taket och hade en härlig utsikt, men kunde däremot inte se så många detaljer på scen.


GöteborgsPostens recension av lördagens koncert med tillhörande spellista hittar du här.


Förutom att det är otroligt häftigt att höra 55 000 personer jubla, eller sjunga tillsammans så var scenen som U2 reser runt med något alldeles extra häftigt. Den kallas för "The Claw" och ser nästan ut som ett 4-bent rymdskepp. Och den står inte bara där utan under spelningens gång transformerar den sig ett antal gånger genom att bland annat byta färg.


Sammanfattningsvis var koncerten grym och helt klart värd pengarna, den får fullt betyg av mig, 5 av 5 möjliga.


/Mannen

Av Bitch - 1 augusti 2009 21:30

Idag har vi vart ute lite granna och rört oss i Göteborg.Vi lunchade på paprika och åt en underbart god sallad, idag valde jag kyckling -räkor-kräfstjärtar och en massa grönt såklart MUMS. Sen åkte vi mediamarkt och kikade om vi skulle hitta en ny dator till mig men det va inga bra erbjudanden just nu så vi avvaktar lite. Efter det vart en GOD glass och jag valde smakerna Dumle-romrussin-marängsvisch MUMS igen dårå


Vi såg faktikst ett bröllop med

Lite kul faktiks för står det en Bil som ännu inte finns i Sverige- nämligen den nya Porsche Panamera =). Vilken snygg bil =)


Fick sms av peter att han va tvungen att åka hem för han va så dålig så han höll på svimma :-o stackarn. Jag hoppas han kuerar sig hemma ett par dagar nu. Jag känner mig faktikst lite krasslig själv ikväll med svidande hals :(

Det va meningen att jag skulle ner på Avenyn ikväll medans mannen är på U2 konsert men det blidde soffa och Tv istället och det gör inget.


xoxo

          Missy

Av Bitch - 1 augusti 2009 09:05

Nu är jag nere i Götet igen och haft 2 ( eller 1 ½ ) underbara dagar i stockholm. Hotellet vi bodde på va helt ok, fast det va lite roligt för vi åkte till fel hotell först och skulle checka in , men hon hitta oss inte. Så vi fick snällt åka vidare till nästa och det va bara bra för det låg mera centralt.


På vägen ner gjorde vi lite småstopp ( våra hemlisar ) och sen efter vi dumpat lite grejjer på hotellet så mötte vi Upp Anette och Emma och gick och åt supergod mat på Jensens. Efter det vart det lite shopping en stund och sen dela vi på oss då dom skulle med en buss hemmåt igen. Mannen och jag åkte dock till Kändistäta Tantolunden ( där bla blondinbella håller till varje dag under pride ) Shirley clamp va där och Babsan hoppade bungy jump ha ha ha .Babsan såg vi faktikst dagen före vi åkte till sthlm.

Dock är inträdet GALET dyrt , 600 kr för mannen och mig . Nää fy !!


SÄNK PRISET TILL NÄSTA ÅR !!!

Sen va det godnatt och sova på hotellet. Upp pigga och glada igår och ut med bilen, och första stoppet va hornsgatan. DÄR fanns det en massa roliga butiket Bla en pappers/hobby butik som heter skapa hobby


Vi köpte lite granna där och åkte sedan vidare till Sveavägen där en annan stor hobby/pappers butik finns och där va utbudet MYCKET större. Butiken heter Kreatima och vi hittade det pappaeret vi sökte ( köpte  lösa papper för 60 spänn ) .Efter det va vi så hungriga så vi gick på ett ställe med Asiatikst mat och hittade en jättegod buffe för endast 75 kr pp =)


Skulle ha mött peter men det va en upptagen man ska ni veta *S* han skulle på Daqiriparty och mitt i natten gick han på skumparty på patricia där alla killar va nakna ( :-o ) wow .. ha ha ha ( fy på mig vad jag skvallrar )

men KANSKE kan jag få honom att gästblogga nu så får han berätta om alla kändisar han sett och om hans galna upptåg i stockholm =) JAG VILL, VILL NIIII ????


När vi kom till Gbg igår kväll så åkte vi förbi Ullevi och gissa vilka som spelade då - jo U2 så vi hörde dom spela och jag såg den gigantiska scenen dom har . Wow säger jag bara. Just när det gäller U2  så ska mannen dit ikväll så imorgon kommer han att gästblogga och berätta om konserten. Spännande eller hur ??

Har ni föressten tänk på att vi är inne på DEN SISTA sommarmånaden nu :( fy bubblan. 1a Aug idag


xoxo

        Missy


Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se