Hacked.

Alla inlägg under augusti 2009

Av Bitch - 30 augusti 2009 09:09

Det har inte vart en bra natt för mig , svårt att sova igen.Och ni vet hur det är när man får en skitlåt på hjärnan som spelas upp fast man egentligen inte vill *s* så va det för mig inatt. Lyssnat för mkt på radio reklam ni vet den där slingar om *intercredit*


* När banken säger nej , kanske vi säjer okej

iiiiintercredit.com*

meeen eftersom jag har barnasinnet kvar och ganska sjuk humor ibland så gjorde jag om den

* När sömnen säger nej, kanske fisen dövar dig

soooova bättre.nu*


HAHAHA " Lipar "


Idag blir det till att köpa en ny vajjer till cykeln och laga den, så jag kan cykla igen. vart så förbannad igår då jag fick in den där metallbiten i bakhjulet. MORR vad folk kastar omkring sig på gatorna


Hoppas ni får en skön söndag


xoxo

       Missy

ANNONS
Av Bitch - 29 augusti 2009 23:54

Det är SJUKT mkt bilar ikväll på cruisingen( va då jag lämnade den ) och mycket fina bilar. Man vart SÅ sjuk att gå där och titta på alla fina bilar . Altså när jag vinner den där millen ;) då ni fniss. frågan är ju om jag ska välja en corvette eller en mustang hmm. tål att funderas på


Men nu luktar jag avgaser ( det värsta med cruising ) och är så trött så det är sängen som väntar


Godnatt


xoxo

          Missy

ANNONS
Av Bitch - 29 augusti 2009 16:12


Såg du kristalen galan på Tv igår ? Ifall du missade så kommer här alla vinnarna :Här är alla vinnarna av ”Kristallen”

Årets program: ”På spåret”, SVT.

Årets manliga programledare: Fredrik Skavlan, SVT.

Årets kvinnliga programledare: Carina Berg, TV 4.

Underhållning: ”Skavlan”, SVT.

Humor: ”Mia och Klara”, SVT.

Livsstil: ”Antikrundan”, SVT.

Kultur & samhälle: ”Kobra”, SVT.

Nyhets- och debattprogram: ”Debatt”, SVT.

Drama: ”De halvt dolda”, SVT.

Barn: ”Häxan Surtant”, SVT.

Sport: OS i Peking, SVT.

Dokumentär: ”Himlen kan vänta”, SVT.

Kristallens Hederspris: Robert Aschberg.


Saknade du som jag att Let's dans borde ha fått pris som underhållning- tycker det va riktigt dåligt att inte det programmet fick pris !

Av Bitch - 29 augusti 2009 16:07

Hyllningskonsert till ABBA i Hyde Park i London den 13 september 2009 och där ska Kylie minouge uppträda med inte mindre än benny Andersson.

 Kylie Minogue och Benny Andersson.

Tillsammans med Benny Andersson ska hon göra sin version av ”When All Is Said And Done”.

Minogue säger till BBC News att det är en "dröm som går i uppfyllelse" att få uppträda med en ABBA-medlem och nu får hon ju göra just det . Tyvärr så kommer jag inte att kunna åka över och se detta för det är något jag verkligen skulle velat göra .


Andra artister som ska uppträda på galan är Jamie Cullum, Lulu, Chaka Khan, The Feeling och Elaine Paige.

Björn Ulvaeus och skådespelarna i musikalen ”Mamma Mia!" på West End kommer också att medverka.


xoxo

           Missy


ps.. har precis trasslat ur en kraftig stråltråd ur bakhjulet på min nya cykel. Den satt sig riktigt ordenligt den f*n. In i växlarna så bromsvajern gick av och en massa annat elände. alltid ska det vara nått

Av Bitch - 29 augusti 2009 12:40

                                   Trollvägen Pool Resor 2009VARNING FÖR TROLL !!


vart kan du hitta dessa skyltar tror du ?

 -Jo om inte i Norge !!

Av Bitch - 29 augusti 2009 10:30


Det vart inte så mycket bloggande igår för fröken Missy, jag vet faktikst inte vart dagen tog vägen. Men jag är mycket trött nu förtiden och det är väl för att jag faktikst inte mår så bra. det är trist att gå på sparlåga och specielt då jag BEHÖVER ha min energi. har MASSOR jag behöver ta tag i , men suck orken finns inte där.

Tar tex en hel timme att klippa gräsmattan här hemma och sen ska det tas hand om lite till efter det så säg 2 tim till trädgårdgöromål. Men det blir ju fint och för mig är det viktigt med en välvårdad trädgård. Sen när mina gäster uppskattar att se en fin trädgård så är det värt allt slit


men säsongen vbörjar ju ta slut nu så :( sen börjar det mindre rolioga, typ kratta löv osv . BLÄÄ


Ja idag är det Cruising här i stan och jag tänkte åka ner och titta lite på dom fina bilarna ( som jag hoppas kommer ) gamla fyllehäckar ger jag inte mkt för , även om det har sin charm på just på en cruising.


Sen hoppas jag att nån ska svara på mina annonser om möblerna så jag blir av med skiten som står ivägen under helgen. Det skulle ju vara toppen


Mannen ska ner på en resebyrå idag och höra om det finns några kryssningar i medelhavet till bra pris ink flyg. Vi får se vad han får för resultat.


xoxo

            Missy

Av Bitch - 27 augusti 2009 22:52


Ja jo just det, ett besök hos billiga Media markt innebar ju att man kan kom hem med hmm låt mig tänka- En ny trådlös telefon, en plattis,vattenkokare Men vänta nu lite här. Skulle inte jag ha en DATOR

ha ha ha  :-o .

Ahh det får bli sen, jag vart såå förvirrad av alla erbjudanden som fanns där och sen blev det inte lättare av allt surr och ljud som va där. Ljudnivån va ganska HÖG kan jag lova. Men JÖSSES va folk knata ut med PLATTTEVEN

för det va verkligen bra priser på dom och ett utbud som va helt ENORMT !!


Inte blev det lättare när grannen EXPERT hade födelsedagsfest el nått med erbjudanden som 50 tums platttv för 7400 kr. Det va ett erbjudande per familj som gällde , men det va en karl där som lyckats köpa 8 st :-o och när han ännu en gång försökte köpa fler så blev han stoppad och nekad och JÖSSES amalia va sur & förbannad han blev. Det räckte tydligen inte med 8 st för honom *s* men han ska väl kränga dom där vidare och försöka göra en bra affär på det fömodligen.


Gräset är klippt och jag har grillat ikväll och inte kan jag klaga *s*

JOOOO klart jag kaaan.. ha ha .. herregud, har ju inte fått nån ordning på det förbanande skrivbordet jag klanta mig. Ingen vill köpa skiten heller.. suck. Hoppas nån svarar på min annons till helgen nu då så jag blir av med skiten för nu står jag ju här med TVÅ (2) skrivbord för mkt :-(


Honeybun where are you when i need you *s* ?


hoppas jag kan sova bättre inatt än jag gjorde förra natten, annars blir jag GALEN !!


God natt sötnosar

Av Bitch - 27 augusti 2009 10:01

 Idag öppnar ju ett helt nytt Media mark i Gävle och jag läste att den 1a halvtimmen hade 1500 personer vart där- My god . Och dom räknar med 40 TUSEN besökare på 4 dagar. Såg att dom hade en dator för 3333 kr och en för 4444 ( gillar jämna siffror hehe ) Och jag skulle behöva en ny dator !


Ska väl ta mig ut dit och kika på kaoset. Möblerna fick jag hem igår men :-o :-o jag hade ju vart riktigt jäkla blond och räknat heelt galet så det fick ju inte plats ha ha - Åhh det är såå typist mig . När man tycker att man vart så duktig och det ska bli såå fint , åsså blir det så feeel :-(


Aja nu lär jag sälja vidare det jag köpt och börja om igen *suck* Ja man är ju inte sysslolös iaf ;)


xoxo

          Missy

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se