Hacked.

Alla inlägg under augusti 2009

Av Bitch - 26 augusti 2009 12:49


Jag har sett en film som verkar för jäkla roligt- nämligen G-force.kaske att den är mest för barn/ungdommar men fasen jag ska se den då den har premiär

 


 Handlingen :

Här får vi träffa en tuff elittränad spionstyrka - bestående av marsvin! De har alla varsin unik begåvning som hjälper dem på vägen; Juarez är militärt tränad, Blaster kan allt om sprängning och Darwin är en teknisk trollkarl när det kommer till spionutrustning. De blir utsatta för en komplott och måste på egen hand rädda jorden från dess undergång.Gå gärna in på sf och se trailern om ni inte sett den på Tv-reklamen så förstår ni varför.dom är så himla mysiga

ANNONS
Av Bitch - 26 augusti 2009 10:16

  Klicka för att se nästa bildKlicka för att se nästa bild Nu har jag fått tag på ena delen av ett skrivbord jag länge letat efter ( kanske den 2dra med ). Just nu har jag en hörnmodell som kan tyckas praktikst i mitt datarum- men näe jag är less på det .Hade tänkt att jag ska göra det i en L ( fast omvänt L ) modell typ.Det tror jag blir bättre, för då kan den lilla delen gå alldeles under blombrädan där jag kan ha min skrivare, fotoskrivare osv .

Jo just det ja- hittade ju en garderob med hihi

Klicka för att se nästa bild Den ska jag nog ha i mitt badrum. har så mycket saker där så jag skäms *s* En kompis tittade runt i badrummet och utbrast- Men JÖSSES det ser ut som hm's cosmetikbutik här inne  ( nä så fåfäng är jag inte )

Nu jagar jag hjälp att hämta hem möblerna- sen ska här fixas hihiså det ska jag syssla med idag =)xoxo         Missy

ANNONS
Av Bitch - 25 augusti 2009 20:43


 Hittade en sån fin bild från festen jag hade i sommras då emma va här på henne och fredrik och jag tyckte det va så fint så jag sätter ut det här


visst är dom söta ihop ?


                         


Puss på er sötnosar =)

Av Bitch - 25 augusti 2009 19:06


Oh my god- nu är ricky boy illa ute i Glamour. Kommer steffy att förlåta honom efter att hans pappa avslöjjat honom genom att spela in ricky ??


Ricky är en bad boy , men även sånna behöver en ny chans så jag hoppas at steffy förlåter honom och vi får se ett bröllop. Imorgon får vi förmodligen veta ?


 


När det gäller våran resa så kom mannen med förslaget att vi gör en medelhavskryssning istället för en vecka på samma ställe - hell yeah why not  :-D. Vi får se vad som finns och vad det kostar


xoxo

              Missy

Av Bitch - 25 augusti 2009 16:14


 VARFÖR MÅSTE DET SVIDA IHALSEN SÅ FÖRBANNAT !!!


                                     

Av Bitch - 25 augusti 2009 10:30

                                  Hörrni-Det är inte MIN mus!

                                

                             

 Ha ha ha

                                     

Av Bitch - 25 augusti 2009 10:28

  Någon som kan svara mig på varför det är så illa om en djurart dör ut? Man ojar sig ju hit och dit om det finns bara 23 duttianer kvar i Qouliestan, men jag har aldrig fattat varför det gör något! Att dinosaurierna dog ut måste ju ha varit av det goda eller ?

Vet ni varför det gör något om en djurart dör ut?

Av Bitch - 25 augusti 2009 08:55
Vet ni vad gäddan säger när den har fastnat i nätet?
-Gädda mej, gädda mej!

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se