Hacked.

Alla inlägg under augusti 2009

Av Bitch - 25 augusti 2009 08:38

 

Fotograf: Scanpix
Christer Fuglesangs andra resa med rymdfärjan Discovery, planerad till morgonen, senareläggs på grund av dåligt väder, uppger Nasa. Spännande att se det där och spännande för christer att få åka upp en andra gång.Men va läskigt på ett sätt fast otroligt spännande på ett annat


Hade du vågat åka upp i rymden om du fick chansen ?

ANNONS
Av Bitch - 24 augusti 2009 22:30


Fy f*n va roligt på ren svenska =) Mina besökarsiffor har ökat igen

Åhh vad jag blir GLAD -- Tack alla som besöker mig


ps.. glöm inte att rösta

ANNONS
Av Bitch - 24 augusti 2009 22:00


Trots att jag vart på sjukhuset och dranerat armen lite ( *s* ) så har jag haft en bra dag. Jag åkte hem och vilade lite efter sjukhuset , för det tar lite på krafterna det där. Sen på eftermiddagen cyklade jag och mötte Peter på stan typ.Vi skrattar bara vi tittar på varann *s* inte klokt hur vi blir.

vi visste inte vart vi skulle ta vägen så vi började med ett besök på Macd- skulle ta en glass, men då va glassmaskinen sönder. Sen ville jag ha en mugg vatten- ja då va den trasig med så då va  jag tvungen att fråga om dom hade NÅTT som fungerar så  jag vet vad  KAN beställa. Men då bröt peter ihop och börja rågarva- ja då kunde inte heller jag låta bli att skratta ha ha ha.

Det blidde en ramlösa iaf . (applård för macd ) ;-)

Sen efter ett tag så blev det alldeles för stökigt där med en massa skrikande småbarn så då gick vi vidare till MAX ( ha ha ) avverkar stans alla hamburgerkedjor vi, iaf  där peter bjöd mig på en milkshake + kaffe och kaffe OCH KAFFE hahaha


Och vet ni va hihi ( juicy stuff gossip )  en i personalen FLIRTADE med peter och han blev alldeles tossig ha ha .det tyckte jag va roligt. efter det gick jag in på plantagen innan dom stängde och köpte lite nya blomster nu när sommarblommor dör :-(.


På vägen hem pajjade mitt högra knä som jag haft problem med.. SUUCK. fick skitont och det svullna upp.Hoppas det är bättre imorgon så jag kan fortsätta cykla, sen får jag väl ta det lite lugnare helt enkelt.


Imorgon slipper jag röntgen YAY


xoxo

           Missy

Av Bitch - 24 augusti 2009 08:56

I omröstningen har jag ställt frågan :


Vems bröllop ser du mest fram emot ?
Viktorias & daniel
Madde & jonas


och just nu är det madde & Jonas som leder med 60 %, och jag tror det beror på att madde har lite mera fria tyglar när det gäller hennes brudkläder osv än sin storesyster.


Vad tror du ? Varför ser du fram emot maddes bröllop mera ?

Av Bitch - 24 augusti 2009 08:48

Måndag idag vilket innebär att det räknas om på bloggregistret. Nu såg jag att jag låg 2a där hihi, va roligt.Rösta på snälla ni så kanske jag stannar där ;-)

Nu sitter jag med frukost och om ca 35 min ska jag emla armen, jag har sånna där plåster man sätter på. Emla betyder bedöva för er som inte vet, och jag måste det då jag lämnar mkt prov för jag blir så öm och det gör ont. Fast ska erkännas jag gillar verkligen INTE nålar ,iaf inte när det inte är frivilligt.


solen skiner här idag , men det är just inga grader att tala om så nu börjar det bli kallt ute :( iaf på morgonen och kvällen. På dagarna kan det fortfarande vara hyffsat varmt.


I eftermiddag ska jag träffa peter och fika någonstans en stund .det ska bli trevligt då det inte är så ofta jag får träffa honom trots att han flyttat så han bor i samma stad som mig. Men det kanske det blir ändring på bara han blir lite mera ledig.


Ha en bra dag people


xoxo

        Missy

Av Bitch - 23 augusti 2009 22:45

Läste att bokslutet hade gjorts för blondinbellas alla bolag och där kom det fram att hon inte alls hade tjänat så mycket som hon själv tidigare hade sagt genom sin blogg, där sa hon att hon får ut mellan 300-400 tusen per månad men sanningen va den att det va ca 7000 kr per månad. Och då undrar man ju , VARFÖR ljuga om en sån sak och vad ville hon åstakomma med det ?

Sanningen kommer ju alltid fram iaf , speciellt om man är en känd person och har ögonen på sig. Klart det är ju hög status hon eftersträvar vilket är synd för hon är ju en smart tjej egentligen. Men detta va ju inte speciellt smart tycker jag ! Hon uppfattas också som kredit svag.

Tja bara en liten undran jag hade


Godnatt people


xoxo

          Missy

Av Bitch - 23 augusti 2009 20:12

Nu är jag hemma igen efter dagens födelsedagskalas och han vart så nöjd över alla presenter han fick.Rätt många kom med så det va roligt.

Underbart väder att cykla på det med-Härligt !


 The mentalist Nu sitter jag och tittar på The mentalist på Tv3, det gör jag varje söndag .Gillar den serien- Tittar du på den ?xoxo

           Missy

Av Bitch - 23 augusti 2009 10:43

                                   

Idag fyller magnus 20 år och är på allvar på väg in i vuxenlivet och jag tog mig friheten att baka en  till honom med =) !

Hoppas nu att dagen blir precis som du har tänkt dig med massor med presenter ( jag har med mig 2 )Hos mig så skiner solen och det är skönt ute så jag tänkte att jag skulle passa på att cykla när jag grattar honom lite senare. Passa på medans det är väder för det. Emma är uppe i Åre med sin söta kompis Monika, det är verkligen en gullig tjej. Dom kommer hem ikväll och imorgon är det skoldags igen dårå, men inte för monk för hon tog ju studenten i våras ( om ni kommer ihåg bilderna jag tog på henne )


I veckan nu så får vi veta vilket budget som gäller för oss och sen efter det kan vi leta lämplig resa   Tänk en vecka i solen  Tex mallis


Men innan det ska  jag göra en massa tråkigt så imorgon ska jag lämna nya prover och sen efter det på röntgen 2 gånger - Blääääää


xoxo

           Missy

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se