Hacked.

Alla inlägg under augusti 2009

Av Bitch - 21 augusti 2009 20:25

Mannen berättade att några tyskar som är ute i hans mammas stuga och besöker dem denna veckan har medans mamma va på jobbet städat hela garaget som va PACKAT, altså KNÖKAT med prylar  så alla såg ut som fågelholkar då dom kom ut :-o :-o  :-o

ha ha ha Men åhh så tacksam hon va och det tror f*n det.Inte första gången dom har hjälpt henne städa tydligen. Men hon har väldigt begränsat med tid hans mamma och stressar hjälp så pass så jag tror hennes stress blitt nära på kroniskt, sånt är jobbigt både för henne själv men också för omgivningen ( kan jag intyga )


Själv har vart ute lite och rört mig idag, Tex rusta en sväng sär jag hittade ett linne för ynka 20 spänn. provade att få lite mat  magen som har gåt sådär. fick nog en liten släng av a.i.d.s  ( se förklaringen i tidigare inlägg idag ) tror jag ha ha ha

ANNONS
Av Bitch - 21 augusti 2009 10:22

                                    Cecilia Ehrling och Martin Lidberg fann varandra i ”Let’s da     

Cecilia Ehrling och Martin Lidberg fann varandra i ”Let’s dance”. Nu är romansen över Skriver aftonbladet idag .

I drygt två år har de varit ett par. Dansaren Cecilia Ehrling, 25, och brottaren Martin Lidberg, 36, fann varandra efter flera månaders

intensiv träning under inspelningen av ”Let’s dance” och blev snabbt ett hett samtalsämne.

Efter att de kammat hem segern fortsatte de att synas flitigt tillsammans i flera offentliga sammanhang. Och i september 2007 förlovade de sig. Sedan dess har de bott tillsammans i en femrummare i Stockholm.

Men nu kan kärlekssagan vara över. Paret separerade nyligen och det säga bero på ålderskillanden.

Riktigt tråkigt tycker jag för jag tyckte att det va så sött par =) !


Åldersskillnad är inget skäl till separation. Enligt "The "half-your-age-plus-seven" rule enligt  ( se länk ) http://en.wikipedia.org/wiki/Age_disparity_in_sexual_relationships


  Enligt samma regel är det i dag normalt. Att leva tillsammans i en relation med stor åldersskillnad är varken lättare eller svårare än att leva i en relation med en partner i samma ålder. Det kan jag vittna om eftersom jag är äldre än mannen. Nej det gäller att ta vara på varandra, stötta, förstå och inte minst - kunna säga förlåt!


Det handlar om att leva tillsammans där man tar tillvara varandras behov och inte ställer större krav på sin partner än vad man ställer på sig själv.

Men det handlar också om mognad. Är man allt för ung och inte levt ut ordentligt innan en relation tror jag att lockelsen när någon "ser en" kan bli för stor och så faller man för den. Att vara någon form av kändis och umgås i de kretsarna är förmodligen oerhört störande för en relation.


Lever du kanske också i en relation där någon av er är äldre ?


xoxo

         Missy

ANNONS
Av Bitch - 21 augusti 2009 09:24

                     Jimmy Choo.

                       Jimmy choo


Jimmy Choo för H&M. Jimmy choo for Hm


YES YES YES ... Ojoj nu händer det grejjer som är VÄRT att köa för

Skomästarens
kollektion landar i höst

Den 14 november lanseras höstens nya heta samarbetskollektion på H&M. Denna gång inriktar man sig för första gången på skor. Och det är inga mindre än mästarna på accessoarer, Jimmy Choo, som får uppdraget.


Skomästare

För er som inte vet så

lanserades Jimmy Choo  1996 och har sedan dess befäst sin position på marknaden som en av de absolut största varumärken vad gäller skor och accessoarer. Lika mycket som Christian Louboutin och Manolo Blahnik så vet man att det handla om skor när man hör namnet Jimmy Choo. Och DYRA skor, ofta ligger ett par skor för 5000 kr .Så vanliga medelsvenssons har knappast råd att köpa ett par , men NU får vi kanske chansen när HM lanserar deras Jimmy choo kollection. Riktigt spännande tycker jag !!

                                      Lucy Liu i klackar från Jimmy Choo.

                                        

                                     Lucy Liu i klackar från Jimmy Choo.

Jag såg för ett tag sedan ett par jimmy choo skor på ebay som jag tänkte kamma hem till Emma till riktigt bra pris.Fynda mina damer och herrar DET kan jag ;)


Puss!
               //Missy
Av Bitch - 21 augusti 2009 09:18

Hej hopp

Ja nu har man vaknat igen från den hemska dagen igår kväll och jag mår väl något bättre idag , men det är helt klart att jag har förkylning i kroppen. Skulle egentligen till vårdcentralen idag och lämna nya prover men det får vänta tills på måndag .Låg och tänkte i morse att det va ju tur att det bara va kräftes man gjorde för tänk om det hade kommit ur både hållen, *S* då hade man fått en släng av a.i.d.s = Arselet i dåligt skick


ha ha ha :-o. Ojo humor finns hos kärringen ;)

Idag ska jag ta det lite lungt hade jag tänkt så kanske man orkar desto mera imorgon. Ha en trevlig fredag people


xoxo

          Missy

Av Bitch - 20 augusti 2009 21:44

Jag vara nere på stan idag och letade från butik til butik efter en lämplig present till systersonen och kollade naturligtvis i andra butiker med ;) I'm a girl you know ;)

Hittade en röd snygg jacka til mig som jag kan ha då det är lite sämre väder -typ regn *s* och en present till honom då rå till slut.

Köpte en sallad med mig hem som jag skulle äta då jag tittade av den dagliga dosen av glamour ( som tyvärr har fastnat i samma tjat ) Men jag mådde inte bra Pga huvudvärken och det blev bara sämre och sämre tills jag började kräkas våldsamt helt plötsligt Eauuuu va grose det är. Frossa då såklart som följd och vart helt slut. Nu har jag vilat mig några timmar så jag klarade av att skriva detta här på bloggen iaf , men mer pallar jag nog inte utan det blir sängen igen.

Vad har man nu åkt på då ? Den berömmda svinflunsan- hope not


Ha det bra alla gogrisar där ute


Pss . till marketta TACK snälla rara du för din trofasthet


Du har nog följt min blogg längst av alla och läggar ofta in en kommentar - jag blir jätteglad ska du veta så TACK .. kram


ps.,. ta med dig blommorna till din blogg om du vill ;-)

Av Bitch - 20 augusti 2009 17:36

Hudvård från Odd Molly

INu har  märket börjat med hudvård och inspirationen till denna hudvårdsserie är hämtad från Odd Mollys klädkollektioner som till stor del bygger på rena naturmaterial. Bomull och silke som ger en fantastisk känsla på huden är därför viktiga ingredienser i serien.

Produkterna är kryddade med unika råvaror från världens alla hörn, som till exempel sheasmör från Afrikas savanner och kaktusjuice-extrakt från Mexico." En lustfylld, sensuell hudvårdsserie som väcker välbehag för kropp och själ." säger reklamen


 Men smakar det så kostar det eller vad sägs om Tex

Odd Molly "All Over Me" Body Butter  395 kr

Lite för dyrt för min smak, men roligt är det ju

Av Bitch - 20 augusti 2009 11:40

Idag är det bevis på att det är sommar fortfarande, fast man ibland kan tycka att det verkar höst och att den kom tidigt i år.Det är så varmt och skönt ute och springer som en tok fram och tillbaka och tvättar


Jag har en systerson som fyller år till helgen och måste därför bege mig ut på stan och köpa en fin present åt honom. Vad vill killar ha idag  speciellt killar som fixerade vid träning och stå och spegla sig ( som tror att musklerna växer i spegeln fniss ) ?


jag fick en god nyhet igår men jag hoppas inte för mkt ännu men mannen berättade att hans goa mamma ville bjuda oss på en resa till solen nästa månad Och det tackar man ju inte nej till direkt. Så jag fick en uppgift att försöka kolla upp något lämplig resa inom rimliga gränser .

När jag sitter och kollar resor och speciellt inom Apollo där jag tidigare jobbat så tänker jag just på den tiden. Med alla förväntans fulla människor  som ville komma bort en tag. det dagligen diskutioner om hotell- flyg, flygplans mat etc.Ja det va en rolig tid. Men mitt kontor stängde och jag fick sluta eller egentligen fick jag en ny plats men jag ville inte resa varje dag.

vafalls *lyssnar* hör jag tvättstugan ropa mitt namn igen då

- suck - ja ja jag kommer


Vi hörs lite senare

Av Bitch - 19 augusti 2009 11:24


Läkarna verkar tro att jag gillar att utsättas för strålning. Det kan jag meddela att det gör jag INTE, men dagens besök innebär ännu ett  sånt besök dessutom innebar det att få en provnål inkörd i näsan så den kom en bit ner i halsen . EUUU UÄÄK.. grose som f*n


Nä nu skiter jag i detta och tar stålåsnan på en tur fniss

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se