Hacked.

Alla inlägg under augusti 2009

Av Bitch - 16 augusti 2009 09:52

  Först så ser man denna annons

Och ni ser ju själva- ja den andas en smått desperation ja

Sen får man läsa om att kicken och carola skulle vara ett par

Carola, Noppe Lewenhaupt och Kicken tog sällskap till ”Diggi


Så GRATTIS kicken- där slog du huvet på spiken då det gäller desperation ;-)


ANNONS
Av Bitch - 14 augusti 2009 11:30


Jag borde egentligen hålla mig borta från bloggen nu för jag har egentligen inget roligt att komma med. Höra saker som att jag nu känner att ALLT ÄR PISS vill väl ingen göra och sånt är inget roligt.

Men så känner jag nu, inget känns kul utan bara jobbigt.Har väl kanske med att jag haft för mycket med sjukhuset att göra- Vet ni hur ensam man känner sig i världen då man inte är frisk ?? Vet ni hur mycket man behöver sina nära och kära då ?? Mina gör det INTE iaf :(- är det inte konstigt ?

sover riktigt kasst gör jag med så dåligt med ork på dagarna* suck*


Ska väl försöka ta mig ut och kolla på lite utav jippona som ska vara i stan under helgen och har jag tur så kanske min gode vän peter hör av sig i helgen och vill ha en kopp kaffe tillsammans med lite lugn och ro- och det ska jag väl kunna fixa *L*

ANNONS
Av Bitch - 13 augusti 2009 21:09

Idag har jag spenderat dagen med Emma, vi gick runt på stan och letade butiker med finare klänningar i. Men det finns inte så många när man bor i en liten skithåla, men lite blev det provat iaf . KUL !!


Vi åt lunch oxå innan och det blev kebab idag . Jättegott !!

Kvällen blir bara lugn annars för mig. Känner mig väldigt ensam just nu eftersom jag  har mannen långt bort och imorgon va det egentligen meningen att jag skulle åka till Ystad med honom, men nu blidde det inte så.Dröjjer typ 3 v innan vi ses igen :( låångt.

Ja ja han får det säker trevligt utan mig iaf så.


xoxo

           Missy

Av Bitch - 12 augusti 2009 22:42


 


Paris Hilton's BFF avgjordes idag och ni förstår väl, precis som jag, att den vänskapen inte höll speciellt länge? Nya säsongen har redan publicerats på MTV.com och jag kan inte låta bli att nörda mig igenom även den. Vem kan det ? ( jo säkert många ) men det är så dåligt så man inte kan sluta titta

Av Bitch - 12 augusti 2009 22:11


Den här bloggen kan verkligen reta gallfeber på en ibland *morr* Flera gånger nu när jag ska spara mina inägg kommer det upp * sidan kan inte visas*. Idag när jag kom hem så skulle jag blogga  ( då va jag på BRA humör ) sen när jag skulle spara så POFF allt borta :(


Då SURNA jag till rejält på bloggen :(, så jag sket i att skriva om allt helt enkelt. Nu kan jag dock meddela att jag hade en trevlig lunch med en vän idag, dock inte på det stället vi först tänkte eftersom dom hade sem stängt. Men det vart bra iaf .Dock satt vi så länge så jag missade mitt älskade glamour *s*


Imorgon ska jag Träffa Emma pemma och och gå och prova finkläningar ;) det ni fniss. Hoppas det blir soligt och fint så vi kan äta glass i solen sen.


xoxo

     missy

Av Bitch - 12 augusti 2009 13:42

Igår då jag kom ut från bion så fick jag mig en stor överasskning för dom två killar spritt språngande nakna och lunkade fram. Jag hade som tur va mobilen i handen så jag gick över gatan och tog en bild *s* ena killen såg detta och sa " Näääe nu tog hon en bild " JAPP sa jag flinandes detta ska jag blogga om ha ha ha .. nä shit internet sa den andra killen LOL


 och här är bilden men tyväär alldels för suddig och mörkt. Men klockan va ju faktikst 23.


 


Nu ska jag däremot bege mig ut i solen och äta lunch på en asiatisk restaurang - Mums


cu later


xoxo

             Missy

Av Bitch - 12 augusti 2009 10:55

                                     The Ugly Truth Poster


Filmen handlar om Abby som jobbar på ett tv bolag och har sin egna morgon tv show dock har den fått sämre tittarsiffror och hennes chef anställer en karl ( Mike )  som  har minst sagt ett ovårdat språk och säger sig veta precis vad män vill ha i ett förhållande och hur en kvinna  fångar en man.Abby gillar INTE denna mannen men låter honom hjälpa henne fånga den snygga läkaren Colin  som flyttat in mittemot.Filmen är mera underhållande än jag trodde den skulle vara och jag och min vän skrattade jättemycket som resten av publiken gjorde . Hon har ju en katt som har lite söta scener med.


Om trosscenen ( jo det är en sådan ) Umm - och Kathryn gav ett utmärkt resultat av den perfekta orgasum (SP?) och nu blev ni nyfikna va ;-) - Mycket believeable -.  liknar Det När Harry mötte Sally - ja - men jag älskade den här filmen - antar att alla människor inte inser att varje film på sistone är en re-make av en tidigare.

Dock tänker jag inte avslöjja allt här då jag tycker ni VERKLIGEN ska gå och se den .


GÅ OCH SE DEN DÅ DEN HAR PREMIÄR !!


Av Bitch - 11 augusti 2009 20:16

Nu är det dag att ta sig ner till stan för att gå på bio med min gode vän


jag har lite brådis så jag kan inte skriva mera nu , men jag berättar då jag kommer hem hur den va


CIAO

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se