Hacked.

Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Måndag förmiddag

Av Bitch - 14 september 2009 10:36

Ja nu är det måndag igen och helgen har svichat förbi i en rasande fart som vanligt.Här har jag averkat både frukosten ( Fil mmm ) och förmiddagskopen med te Cool. Börjar bli dags att ta sig ut i solen. Jo vi har sol idag Skrattande och blå himmel så det verkar inte vara nått som ska störa den idag- Härligt !

Lite osäker ännu hur denna dagen kommer att bli upplagd men det löser sig nog *L* det brukar den ju göra.

Kanske ska stoppa huvudet i min lilla walking closet och kika ut vad jag ska ha med mig till Mallis Tungan ute. det blir ju extra kläder som följer med dit eftersom jag kommer att åka direkt till Göteborg med mannen vid hemkomst. Och här hemma har vi ju tyvärr inte samma varma väder som där nere. Så varma tröjor mm får följa med.

 /  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se