Hacked.

Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Spontanfika

Av Bitch - 14 september 2009 17:24

Idag blev det en spontanträff med Emma Skrattande. såg att hon va hemma tidigt idag så jag frågade om hon ville ses och ta en fika. Och det ville hon Glad Men det blev det vanliga för mig - KYCKLING KEBAB Tungan ute

Åhh det är ju så gott .Efter det så blev lite att kika runt på stan i olika butiker, men så mkt mera shopping än apoteket och värktabletter och ett lypsyl blev det inte idag *s*. tycker hon är så go Emma och man märker hur hon växer på sig och blir mer och mer vuxen och ansvarstagande. Tycker hon har vuxit ikapp sina äldre kompisar i mognad Glad Och det är ju bra, för det bevisar att hon tar Bla skolan på allvar ! Hon är så söt Glad


Har precis kammat hem dessa för 115 kr Klicka för att visa Megabild! Nyskick! Super snygga, trendiga, höst boots. Utrop 1kr.  Kyss snygga eller hur ?

nu blir det att kolla min favvosåpa Glamour     
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se