Hacked.

Direktlänk till inlägg 15 september 2009

Höstlöv

Av Bitch - 15 september 2009 10:15

Här har höstlöven börja pryda backen från björken Rynkar på näsan jag är ingen höstmänniska och verkligen inte vintermänniska heller, men jag kan tycka att det är himla mysigt runt jul om det ligget vitt på backen. Fast hade jag haft någon här hos mig boendes så kanske det skulle vara lite annorlunda för då kan man mysiga med tända ljus och varm choklad på kvällarna Tex.Denna julen kommer jag föressten att tillbringa nere i Göteborg för det är verkligen min tur nu att göra det då mannen vart hos mig några jular ! svärmor kommer att bli så glad då Skrattande men Emma sa förut att hon ville ha mig hemma, men men man kan inte glädja alla och jag tror hon kommer att överleva Flört 

( Oh precis då jag skrev den sista raden gjorde datorn ett skrikande ljud Förvånad men hjälp )
Jag har haft en orolig natt och inte sovit speciellt bra Rynkar på näsan men som vanligt klev jag upp utan varken frulle eller nått annat ( jo kläder såklart ) och stack ut med cykeln. Gör det varje morgon eller ja nästan iaf *L* om vädret tillåter.

Nästa vecka kommer nog peter hem igen och ska hämta skrivbordet han köpt utav mig och ta en födelsedagsfika med mig Skrattande.


Han berättade en otäck grej som hänt där nere. Hans kompis och en kompis till honom hade vart nere i Malmö och letat taxi hem, men då det inte kom någon så tog dom en svarttaxi och efter ett tag stannar bilen och in kommer 2 killar ( utländska såklart jag skriver så för dom står mer och mer för % brottslihet i sverige ) och rånar dom. Mobilen, plånboken ALLT tog dom + att dom rensa deras konton med. FYY FAAAAN säger jag Rynkar på näsan Vilket jäkla samhälle vi lever i egentligen.

Men jag tror på karma- what comes around, goes around så rånarna kommer att få sitt straff på det ena eller det andra sätter Och dom är såklart polisanmälda. Men dom stackars rånade killarna mår ju inte alls bra nu . Stackars dom.

             /   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se