Hacked.

Direktlänk till inlägg 20 september 2009

Trädgårsbestyr

Av Bitch - 20 september 2009 19:02

Det blev till att ta hand om trädgården idag istället. Gräsmattan behövde ju klippas och gud va tung det va nu , såå mycket MOSSA och högt va det. men jag har ju inte kunnat klippa för det har vart för blött i gräset, och såklart ska smågrodorna kika fram.huvudsaken man inte kör över dom Förvånad. Men nu är det gjort iaf och det är så skönt ! Fick ta bort mina prydnadsormbunkar med, dom hade gjort sitt och va så bruna och fula. Himla synd för dom är så fina på sommaren.Dåligt med mat har det blitt med *s* men jag ska käka lite fil och grejjer snart iaf


Grannen tog ner sitt fina syrenträd och jag fattar INTE hur dom kunde göra det, för det va ett utav dom finare träden jag sett. Mörk mörk lila syrener vart det på det trädet, men men det störde väl dom på nå vis antar jag och alla är vi ju olika.

Ikväll ska jag kika på en natt på musseet 2 !


                                  

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

20 september 2009 20:24

Kommer ihåg farmors syrener, hon hade en allé fram till huset. Hon var väldigt noga med alla träden, man fick inte fälla ett träd. Sen när hon hade gått bort så hade mina farbröder varit och fällt nåt träd i närheten av tomten som inte var så bra. Senare skulle min ena farbror såga ner den i bitar, och varenda gång han skulle sätta sågen i trädet så hör han farmor som säger "du rör inte trädet". Han tittar omkring och ser inget, så han tänker börja igen, och samma sak, farmors röst där igen. Det var bara för han och försöka stänga för rösten och börja såga.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se