Hacked.

Alla inlägg under september 2009

Av Bitch - 11 september 2009 16:41

Kladdkaka med nougattäcke

En god kladdkaka med mörk choklad och hårt nougattäcke.

  • 35 minuter
  • 6 portioner

Ingredienser:
  • 1,5dl vetemjöl
  • 4msk kakao
  • 1tsk vaniljsocker
  • 0,5tsk salt
  • 3dl socker
  • 2ägg
  • 100g smör
  • 50g mörk choklad (60% kakao)
  • Smör och kokos till formen
  • 100g nougat

Gör så här:
Smält smör och låt svalna. Vispa samman socker och ägg pösigt och rör sedan ner mjöl, vaniljsocker, kakao och salt. Tillsätt smöret och vispa ihop väl. Blanda slutligen ner krossad mörk choklad i smeten. Häll smeten i en smörad form som bröats med kokos. Grädda i 18-22 minuter i 175 grader. Känn efter med sticka, när smeten inte längre fastnar är kladdkakan klar.
Låt kladdkakan svalna en stund och hyvla sedan på ett tjockt lager nougat som sedan får smälta på kladdkakan. När nougaten stelnat smält Nougaten smälter och när den har stelnat är kakan färdig att servera med vaniljglass eller vispgrädde.

Serveringstips:
Servera gärna några skopor gräddklass till kladdkakan. Mycket gott
låt väl smaka- nu finns det olika recept på kladdkaka i min receptbank här på bloggen. Bara välja den som passar bäst

Av Bitch - 11 september 2009 15:52

Jorå people, det blidde lite hm shopping idag en lila T-shirt

  och en mörkare rosa top ,

 jättefina båda två och såklart billigt. Idag går dom omkring i butiken och lämnar ut 20 % kuponger med och om man köper 2 plagg så får man rabbaten på det billigaste- himla najs


Sen fick man köpa en duschgele inne på yves rosher för 19,90 och den slog jag till på för sånt går ju åt - doft av Mandarin MUUMS Tungan ute


Ikväll ska föressten Emma på klassfest igen , och undrar hur hon mår imorgon då LOL, jag vet ju hur det va sist Cool


Just nu har jag en kladdkaka i ungen med och den smeten va god den LOL Foten i munnen

Av Bitch - 11 september 2009 09:25

Jag såg att blondinbella ( som inte är så blond längre ) fått jobbet på Mtv för VMA galan. Och en sån chans för henne och verkligen en one in a lifetime grej.Själv va jag i NY förra året och dit vill jag verkligen tillbaka Tungan ute.

Jag va in och gratulerade henne för det tycker jag man kan göra MEN inte nånstans såg jag att bella skickat Kenza ett krya på dig hälsning eftersom det är tack vare henne och därför att hon vart sjuk som bella fått detta jobbet. Och då kallas Kenza henne sin vän ska ni veta. Hmm not so nice bella !


Fame får aldrig stiga en åt huvudet så pass så man glömmer sina vänner !!


xoxo

       Missy

Av Bitch - 11 september 2009 08:46

Godmorgon !

Ja nu är det fredag igen ( tänk va veckorna går fort) och här hos mig skiner solen , men det är inga varmare grader ute att tala om 12,6 visar tempen på. känns att vi närmar oss höst Rynkar på näsan. Jag är en utav dom som har stora problem med höstmörkret som kryper allt närmare på kvällarna.


Nåväl. Visste ni att Hm kommit med dessa skor ? WOW säger jag, för nu börjar det hända lite mera intressanta saker med Hm igen .Kolla in dessa superpriser och dessa supersnygga SKOR Tyst this is shoeheaven


   a 399 kr /paret

 a 349 kr /paret

 A 299 kr / paret


Dessutom visar jag top 5 i underkläder i viktorianskt stil ( ursnyggt )

                        


Det va väl ingen dålig start på fredagsbloggen va Flört. Oj så mkt snyggt så Hm lär undersökas idag känner jag


Vi ses på Hm Foten i munnen


xoxo

      Missy

Av Bitch - 10 september 2009 22:04

Även jag har vart framme och fixat en header , inte den snyggaste jag vet . Men denna får vara tills jag har fixat en snyggare. Bara jag inte skrämmer bort folk nu Förvånad

Av Bitch - 10 september 2009 19:48

Varje år när Blossa släpper sin nyhet brukar glögen ta slut som smör i solsken- men nu kan du förhandsboka en flask ( eller flera ) här . Det har jag gjort och därmed försäkrat att jag INTE ska missa årets upplaga



                                            Blossa clementin 

 Årets upplaga, BLOSSA 09, anknyter naturligt till julens smakpalett med sin friska doft och smak av clementin. Servera den rumstempererad eller värm den på traditionellt vis och upptäck att clementinsmaken då blir en aning tydligare (89 kr/750ml).

Av Bitch - 10 september 2009 16:52

Tyska Deichmann har öppnat på Kungsgatan i Stockholm !


Den tyska sko-jätten Deichmann håller på att växa sig starka i Sverige. De planerar att öppna ett 70-tal butiker innan de är nöjda. En av de första har redan öppnat som sagt på Kungsgatan 6.
 deichmann Ett axplock av deras höstsortiment
 
Deichmann är Europas största skoföretag och ahr sitt säte Essen, Tyskland. Den internationella framgången möjliggörs bland annat genom inköp av stora mängder i omkring 40 länder. 2006 sålde Deichmann över 112 miljoner par skor världen över. Dessutom utesluter Deichmann i allt större grad mellanhänder inom inköpsverksamheten och driver därmed vertikaliseringen framåt. Det innebär att det direkt med tillverkarna tas fram kollektioner som bara finns hos DEICHMANN. Det är anledningen till att en snabb reaktion på modetrender, kvalitet och förmånliga priser inte står i strid med varandra och att kunden drar fördel av ett utomordentligt bra förhållande mellan pris och kvalitet.

Något som är speciellt med Deichmann-butikerna är rack-room-konceptet som ursprungligen utvecklades i USA. Här presenteras skorna parvis i orginalkartonger som är sorterade efter modeller och märken i överskådliga hyllor. Så ser kunden om den önskade skon finns på lager i hans eller hennes storlek. Kunden behöver inte mera be försäljningspersonalen om den andra skon eller om en annan storlek.

Hos Eichmann hittar du skor till hela familjen. Några märken som finns är Elefanten, AM Shoes och Gallus.
 
vi får hoppas att flera storstäder får ta del utav deras sortiment eller hur ?
 
xoxo
            Missy
Av Bitch - 10 september 2009 12:49

                                     

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Skapa flashcards