Hacked.

Alla inlägg under september 2009

Av Bitch - 18 september 2009 19:04

Jag va precis på väg ut idag då jag hörde en välbekant röst och tittar upp och får se min pappa komma gåendes med sällskap och ska hälsa på mig och fixa klart med en grej jag ska ovanför grinden.Trodde då rakt inte att han skulle hinna göra klart den innan vintern *s* men det gjorde han. Nu är det bara jag som ska måla något fint på den och sedan ska Mannen hjälpa mig få upp den. Måste köpa små burkar med färg altså Glad. Men det va trevligt besök, men mindre trevligt va det att höra att pappas fru blitt sämre och ska till ett sjukhus vid sthlm någonstans. Stackars han va han kämpar på med den ena än det andra.


Men han är inte den enda som kämpar på kan jag berätta, har själv rätt mycket utav den varan tyvärr Rynkar på näsan. Jag försöker ju att inte skriva så mkt negativt på bloggen för att den inte ska bli allt för tråkig eller deppig, men ibland är det skönt att skriva av sig . Så är det !


Nåja, har vart och fyllt på kylskåpet lite idag iaf .Lite gottigt hittade jag som en burk mimosasallad                                      
                                     

                          

Av Bitch - 18 september 2009 12:03

 Suck , inatt har jag legat hela natten med tandvärk igen Rynkar på näsan.Tänk att det ska vara SÅ jobbigt att gå till tandläkaren, men jag pallar verkligen inte det.Dock har jag väl inget val snart antar jag.Sen mår jag inte 100 ok idag heller, känner mig alldeles matt och orkeslös Rynkar på näsan.vet inte om det är förkylning eller nått på G.


Nä nu får det vara slut på sura miner och berätta något roligt istället. Peter min gode vän berättade för mig att han va på en Music quiz och kom på 2dra plats av 38 lag- det är ju SKITBRA Skrattande ( se där en glad gubbe ) hihi.Han vann ett presentkort


Jag fick en fråga vad det va för fel på mannens ben- och jag kan då förklara som jag glömde igår att han har problem med värkande benhinnor ibland. Verkligen inget roligt för honom. Idag är han föressten med sin käre mor på Ikea och shoppar loss. det är hon som vill ha en ny soffa och jag tror en ny säng med.


  

Av Bitch - 17 september 2009 20:21

På kvällen ringde min syster upp mig och vi pratade ett tag på mobilen *s* fast vi har ju båda comviq kompis så vi ringer ju varandra gratis Skrattande TOPPEN.Nästa alla jag känner har comviq Tungan ute helt perfa.


Iaf så gjorde vi helgplaner och bestämmde att vi ska ut och äta på söndag.Hon pratade om att hon hade några matcheckar på nån restaurang som hon ville använda innan datumet gick ut.Har jag inga problem med Tungan ute


Ikväll har mannen vart på innebandyträning med, fast det gick sådär sa han , benen krånglar Rynkar på näsan

  

Av Bitch - 17 september 2009 19:16


                   Svart Mascara från Yves Rocher ( Tradera fynd ) Skrattande

Av Bitch - 17 september 2009 12:41

                                  


Lindex inspiration -Snyggt


Höstens stora kampanj ligger fokus på kontraster: mjukt och hårt, volym och tight, matt och glansigt, stickat och spets

Av Bitch - 17 september 2009 12:04

Har vart ute på tomten och tagit reda på äpplen och krattat bort höstlöv nu. Det behövs ju göras och när man väl fick bort löven ser min tomt sommrig ut igen *L* iaf på gräsmattan som fortfarande är grön oc fin, dock måste den klippas men det är för blött i gräset nu . Kanske senare i eftermiddag att jag kan ta itu med det.



 Jag har blitt inbjuden på lite events med igen och den 9 okt ska jag på 40 års kalas nere i Göteborg och förmodligen lite överasskningsjippon dagen före för födelsedagsbarnet Tungan ute.Sånt är kul tycker jag , busa för folk som fyller jämt osv hehe.Lutar att det blir att hämta jubilarien från jobbet och dra vidare direkt till jippot hihi. FUN FUN FUN !! Sen fyller ju min gode vän Peter år i oktober med så honom måste jag ju fira.Sen en månad senare den 20 Nov smäller det högt för en god väns man och där blir det busa av kan jag lova *FLIIN*


Guys and Dolls sen den 3 November blev jag medbjuden att se Guys and Dolls på göteborgsoperan!

KostymskissGuysandDolls5KostymskissGuysandDolls2KostymskissGuysandDolls1

Handlingen är baserad på en novell av den amerikanske journalisten Damon Runyon och kretsar kring spelarna Sky Masterson och Nathan Detroit, den unga frälsningssoldaten Sarah Brown och nattklubbssångerskan Adelaide. Författaren var personlig vän till Al Capone och hade en förkärlek för att skildra gangsters, kvinnliga aktriser och professionella hasardspelare från den undre världen runt Times Square, New York City. längden  är 3 tim. inkl. paus

 

vill du läsa mera om Musicalen så kan du göra det här


Av Bitch - 17 september 2009 11:47

Ett huvud utan bekymmer finns bara på en fågelskrämma !

Av Bitch - 17 september 2009 10:34

Jag har bytt bild i min presentationsruta, för den där bilden stämmer in på mig väldigt bra

En  långhårig blond tjej med kameran i högsta hugg och shoppingkassarna dåsåklart Tungan ute

det är ju några utav mina intressen- fota och shoppa hihi

Den gamla har ju hängt med ett tag dessutom


Vad tycker ni ? Blev det bättre ?


                                                 

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Skapa flashcards