Hacked.

Alla inlägg under september 2009

Av Bitch - 15 september 2009 11:08

 

Väntar du på att din favoritserie Gossip Girl ska börja sändas i TV-rutan? I går (14/9) drog säsong 3 igång i USA. Det är klart att de ligger lite före, men nu står det inte på förrän vi kan följa Blair, Serena, Chuck, Nate och våra andra favorikaraktärer i svensk TV.


Igår gick det NYA avsnittet av gossipgirl i USA och nu finns det ute att se på surfthechannel.com. Som jag längtat, det är jag nog inte ensam om, det är det bästa med att sommaren är slut, höstens alla underbara serier börjar igen. NU ska jag se det nya avsnittet, gör det du med! /   

Av Bitch - 15 september 2009 10:15

Här har höstlöven börja pryda backen från björken Rynkar på näsan jag är ingen höstmänniska och verkligen inte vintermänniska heller, men jag kan tycka att det är himla mysigt runt jul om det ligget vitt på backen. Fast hade jag haft någon här hos mig boendes så kanske det skulle vara lite annorlunda för då kan man mysiga med tända ljus och varm choklad på kvällarna Tex.Denna julen kommer jag föressten att tillbringa nere i Göteborg för det är verkligen min tur nu att göra det då mannen vart hos mig några jular ! svärmor kommer att bli så glad då Skrattande men Emma sa förut att hon ville ha mig hemma, men men man kan inte glädja alla och jag tror hon kommer att överleva Flört 

( Oh precis då jag skrev den sista raden gjorde datorn ett skrikande ljud Förvånad men hjälp )




Jag har haft en orolig natt och inte sovit speciellt bra Rynkar på näsan men som vanligt klev jag upp utan varken frulle eller nått annat ( jo kläder såklart ) och stack ut med cykeln. Gör det varje morgon eller ja nästan iaf *L* om vädret tillåter.

Nästa vecka kommer nog peter hem igen och ska hämta skrivbordet han köpt utav mig och ta en födelsedagsfika med mig Skrattande.


Han berättade en otäck grej som hänt där nere. Hans kompis och en kompis till honom hade vart nere i Malmö och letat taxi hem, men då det inte kom någon så tog dom en svarttaxi och efter ett tag stannar bilen och in kommer 2 killar ( utländska såklart jag skriver så för dom står mer och mer för % brottslihet i sverige ) och rånar dom. Mobilen, plånboken ALLT tog dom + att dom rensa deras konton med. FYY FAAAAN säger jag Rynkar på näsan Vilket jäkla samhälle vi lever i egentligen.

Men jag tror på karma- what comes around, goes around så rånarna kommer att få sitt straff på det ena eller det andra sätter Och dom är såklart polisanmälda. Men dom stackars rånade killarna mår ju inte alls bra nu . Stackars dom.

             /   

Av Bitch - 15 september 2009 09:59

omröstningen jag har kan inte bli jämnare nu ser jag


Vems bröllop ser du mest fram emot ?
Viktorias & daniel  
  50 %
Madde & jonas  
  50 %

Av Bitch - 14 september 2009 20:18

.............nedräkning pågår till avresan


Nu är hyrbilen bokad med Kyss



Av Bitch - 14 september 2009 17:24

Idag blev det en spontanträff med Emma Skrattande. såg att hon va hemma tidigt idag så jag frågade om hon ville ses och ta en fika. Och det ville hon Glad Men det blev det vanliga för mig - KYCKLING KEBAB Tungan ute

Åhh det är ju så gott .Efter det så blev lite att kika runt på stan i olika butiker, men så mkt mera shopping än apoteket och värktabletter och ett lypsyl blev det inte idag *s*. tycker hon är så go Emma och man märker hur hon växer på sig och blir mer och mer vuxen och ansvarstagande. Tycker hon har vuxit ikapp sina äldre kompisar i mognad Glad Och det är ju bra, för det bevisar att hon tar Bla skolan på allvar ! Hon är så söt Glad


Har precis kammat hem dessa för 115 kr Klicka för att visa Megabild! Nyskick! Super snygga, trendiga, höst boots. Utrop 1kr.  Kyss snygga eller hur ?

nu blir det att kolla min favvosåpa Glamour    



Av Bitch - 14 september 2009 11:57

Under natten till måndagen hölls MTV video music awards på Radio city music hall i New York som jag berättade igår..

Kändisarna trängdes på röda mattan - den ena bättre klädd än den andra. Stjärnor som Beyoncé Knowles och Taylor Swift valde klarröda klänningar, Leighton Meester och Katy Perry visade mycket ben och Lady Gaga satsade på en spektakulär outfit som vanligt.

Lady GaGaMadonnaPink

Lady gaga, Madonna, Pink

                                        Amber Rose

Dock MÅSTE detta ha varit bottennappet - My god Tyst

Av Bitch - 14 september 2009 10:36

Ja nu är det måndag igen och helgen har svichat förbi i en rasande fart som vanligt.Här har jag averkat både frukosten ( Fil mmm ) och förmiddagskopen med te Cool. Börjar bli dags att ta sig ut i solen. Jo vi har sol idag Skrattande och blå himmel så det verkar inte vara nått som ska störa den idag- Härligt !

Lite osäker ännu hur denna dagen kommer att bli upplagd men det löser sig nog *L* det brukar den ju göra.

Kanske ska stoppa huvudet i min lilla walking closet och kika ut vad jag ska ha med mig till Mallis Tungan ute. det blir ju extra kläder som följer med dit eftersom jag kommer att åka direkt till Göteborg med mannen vid hemkomst. Och här hemma har vi ju tyvärr inte samma varma väder som där nere. Så varma tröjor mm får följa med.

 /  

Av Bitch - 14 september 2009 08:49

                                                  
           

 
Örnsköldsvik, Sandviken, Örebro, Göteborg, Malmö och Stockholm.

Det är städerna där du kan spana in melodifestivalen 2010, enligt SVT


Den 6 februari är det dags igen. För ett av Sveriges största evenemang. Då drar 2010 års melodifestival i gång. Första stoppet blir i Örnsköldsvik, som även arrangerade en deltävling 2007 om ni kommer ihåg .


Veckan efter debuterar Sandviken som värd. Sveriges schlagerelit intar då den nya multianläggningen Göransson arena.

– Sandviken har en ny jättefin arena och är en mindre stad, vilket också är oerhört kul. Örebro är en bra stad, väldigt bra musikstad, säger Melodifestivalens tävlingsproducent Christer Björkman till TT Spektra.

Den andra nykomlingen är Örebro där andra chansen kommer att avgöras.


Göteborg och Malmö håller i deltävling tre och fyra. Finalen avgörs återigen i Globen i Stockholm.

Finaldatum den 13 mars.


                                                  

                                               





MELODIFESTIVALEN 2010

Deltävling 1: lördag 6 februari 2010 i Swedbank Arena, Örnsköldsvik

Deltävling 2: lördag 13 februari 2010 i Göransson Arena, Sandviken

Deltävling 3: lördag 20 februari 2010 i Scandinavium, Göteborg

Deltävling 4: lördag 27 februari 2010 i Malmö Arena, Malmö

Andra chansen: lördag 6 mars 2010 i Conventum Arena, Örebro

Final: lördag 13 mars 2010 i Globen, Stockholm


                                                  
        Skrattande


                                                  
   

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Skapa flashcards