Hacked.

Direktlänk till inlägg 7 oktober 2009

Lyx i luften

Av Bitch - 7 oktober 2009 09:39

Vill du spendera upp emot 100 000 kronor för en flygresa?

Inga problem för den som vill vältra sig i första klass.

Världens mest prestigefyllda flygbolag erbjuder ett gränslöst överflöd för den som kan betala. Shejker, rockstjärnor och kanske en och annan lottovinnare bjuds på champagne, limousintransfer och privata lyxkupéer.

Har du barnen med dig så finns "sky nannys" till hands medan du minglar i flygplanets förstaklass-bar. Spisar du en sjurättersmiddag och vill prata med kocken så dyker kanske flygbolagets "sky chef" upp för att lyssna på dina önskemål.Flygbolagen tävlar helt enkelt i lyx

                            

Dom stolarna såg himla sköna ut och VÄLDIGT långt ifrån dom hårda stolar vi är vana vid !


För den som vill sova bort resan så tävlar flygbolagen om att ha de längsta, bredaste och skönaste sängarna. Och vill du jobba under resan eller ha underhållning så finns det inga gränser för hur multimedial man kan vara på ett flygplan - bara om man har råd att hosta upp i genomsnitt 50 000 kronor för en enkelresa.


Och här letar dom flesta billiga resor med shitair ehh sorry Ryanair heter dom visst Cool

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se