Hacked.

Direktlänk till inlägg 8 oktober 2009

Hard rock cafe Göteborg

Av Bitch - 8 oktober 2009 16:53

Hard Rock Cafe Ikväll ska vi tjuvstarta firadet av en som fyller 40 bast i mannens släkt och gå på hard rock cafe i gbg och han ( födelsedagsbarnet ) vet inte om det hihi. Sen efter det ska dom andra gå på bio men då åker jag hem igen eftersom jag inte känner mig helt 100 ännu. Tror ni inte att jag legat med värsta värken i nacken inatt *suck* tack för den televerket lixom. Ingen hejd på självömkan just nu från min sida *S*


Har pratat med min käre far idag med och visst va det en stroke han hade fått ( dock inte en stor ) och nu är han hemma igen efter en vecka på sjukhus och den värsta faran är över, dock har han fått indraget körkort som jag hörde på honom att han led av ,stackarn.Men jag ska hjälpa honom så mycket jag kan. Det är så man gör när man är familj, man ställer upp för varann.Och han har ett gäng medeciner han ska ta varje dag !

Försökte få träffa en god vän jag har fått här nere, men tyvärr va hennes kalender fullspäckad så vi får försöka ses i November då jag är här nere nästa gång.


Nu lär jag leta fram lite kläder att ha på mig tills ikväll- vad tycker ni jag ska sätta på mig ??

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se