Hacked.

Direktlänk till inlägg 8 oktober 2009

Trevlig kväll

Av Bitch - 8 oktober 2009 22:30

Nu är jag hemma igen från Hardrock cafe. Det va väldigt lyckat det där och det va verkligen fullsatt där inne och fast vi inte hade bokat bord så hade vi turen att få en bra bord, men bara en liten stund efter att vi kommit sa det bara PANG och stället va fullt med folk och inte ett enda ledigt bord kvar. Verkligen trevlig servitör hade vi med


 jag tog Bar-B-Que Ribs, Smoked Pulled Pork. Served with seasoned Fries, ranch beans and fresh coleslaw.Och mannen valde laxen ikväll. Kan inte ljuga och säga att det va det godaste jag har ätit , men helt ok va det Glad


Dock måååste jag ju sååklart göra bort mig Rynkar på näsan dom hade inte berättat för födelsedagsbarnet att nästa grej skulle bli bio och jag & mannen köpte en drink åt honom och då kom det med ballonger varav jag kläcker ur mig * ta med dom där på bion sen du så blir dom bakom så lagomt glada* .. och jag såg hans Tjej's blick och ville bara sjunka igenom golvet. Dumma mig ,men jag bad faktikst om ursäkt till henne.

Men fy tusan sånt busväder det är ute :-s Det blåser smådjävlar och haglar och spöregnar om vartannat. Man kan nog lungt påstå att det är höst nu


Imorgon ska jag berätta en annan rolig grej jag ska få göra till jul så häng med då ;)


Kram kram

              

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se