Hacked.

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2009

Boyzone-stjärnan död

Av Bitch - 11 oktober 2009 08:41

Stephen Gately. Boyzone-stjärnan Stephen Gately avled på Mallorca sent i går.

Jag som nyss har vart på Mallorca hajjade ju till då jag fick se detta. Den ön är populär för många kändisar och speciellt byn Deija bland bergen som jag besökte.Men nu blev man allt lite chockad och han va ju absolut inte gammal ( född -76 ) och dog en alldeles för tidigt död !

Ett meddelande som publicerades på gruppens hemsida bekräftar stjärnans dödsfall.

”Stephen avled i går tragiskt under en semester på Mallorca, där han befann sig med sin partner Andrew”.

Tillsammans med Ronan Keating var han en av ledsångarna i den populära pop-gruppen Boyzone.

Boyzone har röjt stora framgångar som dom flesta känner till. Sex av deras singlar har nått förstaplats på den brittiska singellistan. Ronan keating och dom andra i gruppen är på väg till Mallis as we speak ! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se