Hacked.

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2009

Hemma igen

Av Bitch - 11 oktober 2009 19:21

Nu har jag landat hemma och jag måste säga att det är skönt att komma hem efter den långa trista tågresan. Det är alltid roligare att åka då man ska åka iväg på någonting än att åka hem, för då är man oftas så trött efter allt man vart ute på. Nu ska jag vara hemma ett tag och sköta om mitt hem och allt annat som behöver tas hand om, Min pappa Tex .

Min bror va så snäll och hämtade mig idag och han skulle hjälpa mig med väskan och löft den  och blängde sen utbrast han * men va faan har du i den här * HA HA HA . Ja du ,den har jag släpat på hela vägen själv jag med utsliten axel som följd *s*.Rehab tack Cool


Men fyy vad jag känner mig trött och liten nu så det är vila som gäller och upppackning så klart


Vi hörs antigen lite senare eller så imorgon


Kram

                 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lena

12 oktober 2009 10:20

Välkommen hem
Har inte kunat eller nä ORKAT skriva nått för jag har legat däckad läänge i nån skit flunsa .. suck
synd att inte peter och Emma bloggade mera, du skriver ju så mycket om dem båda
men dom kanske skriver ett inlägg då och då ?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se