Hacked.

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Min nya gästbok

Av Bitch - 12 oktober 2009 10:15

Jag har nu fått en gästbok på bloggen,den får ni hemst gärna och in i och skriva en rad-då blir jag glad och det är ju så roligt att få med Skrattande så vad väntar ni på - SKRIV SKRIV SKRIV !!!


Inatt har det regnat hela natten och jag har sovit så kasst, jag är ju lättväckt och har jag en gång vaknat så har jag svårt att somna om- fler utav mina läsare som är sånna ??

Just nu är det väldigt mörkt och dystert ute och jag hade hellre haft lite ljust pigga upp mig väder.

Frukost har jag fått i mig i form av en kopp varm choklad och INTE en kopp Te Flört- det ni fniss

återkommer lite senare i bloggen


kram kram så länge

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ann

12 oktober 2009 10:53

Gästboken skiljer sig ju inte så mycket från kommentar man kan lämna,men det är klart allt syns ju på en och samma sida.
Ja det är mulet idag, såå trist

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se