Hacked.

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2009

Texas

Av Bitch - 16 oktober 2009 13:32


Usch och fy sånt ruskväder det är ute och det har regnat mer eller mindre konstant hela dagen :(.Tänkte ju ta en fika med Emma på stan idag men det vete 17 om jag vill ge mig ut i detta väder.Hon är iaf på väg över hit till mig om en liten stund och då ska vi spana på vårat hemliga projekt, men roligt är det. Ja för oss då som vet vad det är, er andra kanske det inte är lika roligt för Flört Men lugn, så smånigom får ni reda på vad det är'


Och för att retas ÄNNU mera med er så skrivs det om det i min systerblogg Tyst- fy fan va rolig hon va nu va ha ha ha


Kl 3 idag ska jag ringa och beställa bord på Texas Longhorn för jag fick av peter i present en middag där- undrar om han är medveten om att han är på väg att bli fattig ;) LOL


Smell ya later friends

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se