Hacked.

Alla inlägg under oktober 2009

Av Bitch - 14 oktober 2009 21:24

                                         

Gillar du den romantiska stilen men vill fortfarande klä dig med en modern touch? Då är detta kläderna för dig! Detta är bara en försmak på vad som komma skall, ska definitivt kolla in Kappahl på måndag (19/10) då kollektionen släpps i butik! Vilket plagg är sötast och mest extraordinärt tycker du ? Söta vita spetsar eller det skira rosa ?

ANNONS
Av Bitch - 14 oktober 2009 16:47

Köpte denna mallorca kalender så jag kan titta så bilderna och drömma mig tillbaka och dessa supergoda baby pink kakor. Varför finn dom inte här

ANNONS
Av Bitch - 14 oktober 2009 11:45

Låtarna har börjas släppas nu och Missy kan avslöjja dom 4 första , och återkommer med hela listan lite sneare så håll utkik !


Så här ser uppställningen ut:

1. "A place to stay", text och musik Torben Hedelund.

2. "Doctor, doctor", text och musik Tony Nilsson och Mirja Breitholtz.

3. "Headlines", text och musik Tony Nilsson och Peter Boström.

4. "Heaven or hell", text och musik Håkan Larsson med flera


 och städerna som Melodifestivalturnén kommer till nästa år.

Det blir Örnsköldsvik, Sandviken, Göteborg, Malmö, Örebro och Stockholm. Årets Melodifestival kommer ha premiär i Örnsköldsvik och sen sandviken då .


Närmast för mig blir sandviken =)

Ps peter - visst ska vi väl gå ;)

Av Bitch - 14 oktober 2009 11:37

Idag har jag kommit på mig själv att tänka mycket på min mormor, jag saknar henne väldigt mycket fast det kunde komma så hårda ord från henne ibland.Men min mamma, mormor & morfar är en liten familj där uppe bland änglarna och jag är övertygad om att dom hör mig då jag pratar med dom, och det ger mig tröst .Kanske på tiden att jag gör ett besök på kyrkogården snart !


                                                  
   

Av Bitch - 14 oktober 2009 10:23

   Svart och grått är bra höstiga basfärger. Jag ska kika efter en fin höstkofta, en puffig kjol  ( nåja snygga jeans kan funka det med ) och stövlar. Hoppas jag hittar det jag vill ha         //                  

Av Bitch - 14 oktober 2009 09:37

  Snön vräker ner hos mig nu med stora feta flingor och det blåser samtidigt så det ser nästan ut som en vit vägg då man kikar ut genom rutan. det va väldigt tidigt den 1a snön kom i år, men jag antar att denna inte kommer att stanna kvar speciellt längre. Men då jag sms mannen om detta så blev han såå avis *S* Han är som en New fouland (? ) som älskar snö *S*

Av Bitch - 13 oktober 2009 20:45

Jag lovade igår att visa lite konstiga roliga bilder från palma aquarium så här kommer 2 bilder. Tyvärr så krånglar mitt redigeringsprogram så ni får hålla tillgodo med dessa 2 bilder så länge


 

  Denna roliga näsfisk ( vet inte vad den heter ) höll jag på skratta ihjäl mig åt då jag såg den - what's up with the nose lixom ha ha .. OBS att den INTE är photoshoppad


   Dom här va oxå roliga för dom simmar precis som på bilden och höll alltid ihop- såg ut som simmande vandrade pinnar


Vi får se om jag får någon fart på redigeringsprogrammet så jag kan lägga ut fler bilder. Har jag otur har jag fått in virus i datorn :(- Glöm inte bort att det är INTE snäll att ta några bilder så det är ett big no no


Cu later

Av Bitch - 13 oktober 2009 20:29

   klockan 21,00 ikväll på kanal 5 kan vi titta på nästa avsnitt utav fruarna- ska ni göra som jag och se programmet ?


Blir spännande att se om Julie har klarat sig , vilket jag tror hon gjort


 // Missy

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se