Hacked.

Alla inlägg under oktober 2009

Av Bitch - 4 oktober 2009 22:08

Nu är det inte roligt för nån av oss här för båda är sjuka med feber. Jag förkyld och har hosta och mannen nått annat fel Bla med magen.Vi ska snart sova lite nu iaf.


Har pratat med min syster och hon har besökt pappa och just nu är det inte så illa med honom iaf, men han är kvar på sjukhuset. Jag ska ringa honom imorgon hade jag tänkt. Bara hoppas att jag inte hostar så mycket för det blir svårt att prata då


Sov gott

Av Bitch - 4 oktober 2009 17:19

Tänkte att jag skulle beskriva hotellet och vad jag/vi tyckte om att bo där.Det va verkligen ett toppenhotell och LYXIGT. Vi bodde i ett 2 rums utan eget kök dock hade vi litet kylskåp, stooor dusch och sovrum. Den största terass jag någonsin bott på , på ett hotell med en helt fantasiskt utsikt över poolområdet ( den ena , det fanns 2 pooler ) varje dag kom dom och bäddade och bytte ut handukarna och ställde dit små söta flaskor med bodylotion/shampoo/duchgele Skrattande.Det finns en svensktalade i reseptionen ( Lena ) som är jättebra att ge tips osv, hon har bott där i 25 år berättade hon .


Frukostbuffen va helt enorm Tungan ute men det har jag skrivit lite om förut på bloggen. Men det fanns en kock där som gjorde det du ville ha Tex pannkakakor ( som jag åt ) omeletter med skinka, ost, steka ägg osv

Sen färsk frukt varje dag för att inte glömma alla kakor och efterrätter som fanns.Det fanns Även en träningsanläggning du fick använda varje dag om man ville, med bastu och dusch. Sen kunde du beställa massage osv


Jag rekomenderar verkligen detta hotell till er som funderar på en tripp till mallis. Det va genom Fritidsresor vi åkte

Av Bitch - 4 oktober 2009 11:08

Tänk hur fort livet kan ändras egentligen,är det inte skrämmande ? Ena studen kan an sitta och prata med en människa och nästa kan den ligga på sjukhus och kämpa för sitt liv .Man får sig en tankesträllare då det händer saker med ens vänner och familj helt klart. Jag har så mycket tankar i huvet nu ang pappa,men en sak vet jag att klarar han det här så ska jag ha ett allvarligt snack med honom att han MÅSTE tagga ner nu med saker och ting.Eller vadå klarar det här- klart han gör ( positivt tänkande )


Han bor ju med sin fru och min halvsyster som är förståndshandikappad och ingen ha dessa är speciellt friska. Frun har en muskelsjukdom som gör att hon inte kan gå själv utan åker en liten minibil där hemma och det krävs ständig passning på henne.Det går INTE längre utan nu måste han skaffa hemhjälp som jag är säker på att hon får.Fast jag förstår pappa med, klart han vill kunna ta hand om sin fru själv.


Jag måste få säga att det är skönt att kunna skriva på ett vettigt tangetbord igen *S* va ju helt hopplöst det där spanska. Det är lite blåsigt och regnigt idag ( fast solen kikar fram ibland ) och inte alls dom där 25 graderna jag är van vid Rynkar på näsan usch va tråkigt. Och vart är den jättestora poolen utanför mitt fönster. suck. På tåget hem blev mannen sjuk så nu ligger han med hög feber och ont i magen bla och själv är jag förkyld och mör i kroppen- sounds like fun hah Flört pobre enfermo ( stackars sjukling )


Aja spanskan har det vart lite si och så med *s* det vanligaste är väl Hola ( hej ) och

una cerveza por favor  ( en öl tack) *S* 
pagar ( betala ) Tengo hambre como un lobo ha ha ha ( jag är hungrig som en varg )
Ahora bien, puede ser de mal español- mue bieno - lista ut den ni  Flört
Nä jag berättar mera sedan om resan
adiós
                  
Av Bitch - 3 oktober 2009 16:07

bye palma time to go home

Av Bitch - 2 oktober 2009 20:05

Jag fick ett sms dar det stod att min pappa fatt en stroke och vad hjapllos man kanner sig da man ar sa har langt borta som jag ar.Men jag ska forsoka ringa hem imorgon och hora hur det ar.Stackars lilla pappa Rynkar på näsan,n´r man bara har en foralder kvar sa blir man valdigt radd om dom.

Igar gick vi flera km till  port´`d Alcudia och det va saaa varmt sa jag brande mig pa ryggen och axlarna och lika mannen med, men idag har det vart sa man kan sola framsidan med fniss.


Ig`r blev det kinamat och idag Pizza till Lunch och igar kvall at vi oxfile, det va spannade for dom kom till bordet och stekte kottet.Nu ska jag snart hamta lite sand fram stranden.Tiden har nere gar for fort


Mina gastbloggare har inte gjort sa mycket inlagg har jag sett :( men dom ar val upptagna med sittr antar jag



kram

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Skapa flashcards