Hacked.

Alla inlägg under oktober 2009

Av Bitch - 27 oktober 2009 12:36                                         Omslagsbild: Elsas mode


Idag släpptes Sofi Fahrmans debutroman Elsas mode. Marknadsföringen kring boken har enligt mig varit framgångsrik. Eller ja, det återstår ju än att se förståss.

 Men man stötter på omslaget på var och varannan blogg och intervjuer med fröken Fahrman har funnits i de flesta stora tidningar och magasin. Nöjesguidens intervju var kanske mest underhållande. Dessutom publicerades en lista över alla som name-droppas i boken, en lång lista där vi bland annat finner bloggerskorna Elin Kling, Blondinbella, Ebba von Sydow, Kenza Zouiten . Hur smart är inte det? Ur marknadsföringssynpunkt. Ja och själv vill jag både hänga med i snacket kring boken och läsa smaskigt insiderskvaller, för sånt är kul eller hur ;-).

Så jag funderar på att klicka hem denna boken för lite trevlig läsning i höstmörkret !


  

ANNONS
Av Bitch - 27 oktober 2009 10:54

Läste en artikel i aftonbladet om en 19 åring kvinna som skulle besöka sin far på Tillbergafängelset utanför Västerås, men lurades in till en annan mans cell och blev där våldtagen. det va det mest fruktansvärda jag läst på länge.Stackars stackars kvinna säger jag bara.

HUR ska denna människa kunna lite på säkerheten och rättväsendet igen undrar jag ??

ANNONS
Av Bitch - 27 oktober 2009 10:51

Jag har nu ändrat tillbaka till den gamla adressen för at se om folk hittar tillbaka


solen lyser här hos mig idag annars JIPPI =)-ibland behövs inte mycket för lite glädje

Av Bitch - 26 oktober 2009 22:39


Sen jag ändrade adressen så verkar det som att mina läsare inte hittar hit :( usch va tråkigt. Besökarantalet har droppat rätt mkt nämligen, men jag tyckte det stog att den gamla adressen skulle funka ändå eller har jag missuppfattat detta ?Nu är det iaf dags att börja uppsöka kudden . Idag har vart en riktigt skitdag vädermässigt för det har lixom inte regnat riktigt utan mest så dis så att säga. Nää nu får solen allt visa sig lite mera så man inte deppar iho ptotalt av detta eviga mörker


Godnatt

Av Bitch - 26 oktober 2009 10:58


Jag m

minns tillbaka då jag va i New york för några år sedan- åhh vad jag vill tilbaka dit.

Allt va toppen Manhattan,dom gula taxibilarna, människorna, brooklyn bride  ( egen bild )

För att inte tala om SHOPPINGEN hihi. Dollarn va så låg då jag va dit så allt va apbilligt.Gud så jag shoppade Cool


Hemma på vägarna sitter många bilder jag tog där borta =)


NEW YORK- I'LL PROMISE YOU THAT I'll WILL BE BACK SOMEDAY


  

Av Bitch - 26 oktober 2009 10:43

Nu har det blitt lite nyheter här på bloggen.  Bloggen har ju ganska lännge vart reklamfri, men nu har det börjat komma reklam och det är klart att det måste ju kosta att driva en sån här blogg. Vill man ha bort reklamen så kostar det 20 spänn per månad via ett sms, men då måste man ju komma ihåg att skicka det där sms en gång /månad med.


Sen kan man få bloggen översatt via goggle för att locka mera läsare, men har ni sett den bedrövliga översättning goggle gör ?? Man får sig ett gott skratt iaf kan jag lova fniss .

Men visst är det roligt med nyheter på bloggen

Av Bitch - 25 oktober 2009 16:26

Idag är det inte många knop på frk missy kan jag meddela. Det är så grått & disigt ute och riktigt sånt där * trött- jag -vill-sova-bort-dagen* dag idag .Gjorde en stek i ugnen och bjöd min bror som hälsade på mig på fika. Han ska låna mitt garage ett tag eftersom jag inte har egen bil för tillfället,och mannen är ju här så sällan så han behöver ha garaget. Näe idag är det verkligen en slö surfar dag fniss. Sitter på ebay och fyndar Cool.Behöver ta det lungt idag känner jag !

Mannen sitter på stena Line färjan på väg hem igen efter helgens bravader och han har haft mycket trevligt hälsar han. Han kanske skriver ett gästinlägg sen om han orkar.Han blir hämtad av sin kära mor.


Jag ska väl ta en tur till tvättis och kolla efter någon lämplig tvätttid med, men mera än så gör inte jag idag


HUG så hörs vi lite senareAv Bitch - 24 oktober 2009 19:11

Hemma igen efter dagens tur till Edsbyn. Allt har gått bra men den va himla tråkig väg och himla trist väder,sen när man har klivit ur bilen så har kylan träng in ända in i benen på en så typist när det är råkallt ute. Bättre då att det är en 2 minus ute !


Bilen han köpte ( pontiac ) va inte lika fin som den han har, men eftersom han endast kommer att köra den under vintern och se ta delar utav den så va det okej bil ändå.Men inte finns det mycket öppna fik & matställen där uppåt inte.


Men hörrni nu ska ni få höra .När  grabbarna stog där och kollade på bilen så kom frun i huset ut med 2 st bedårande hundar. Mor & dotter av blandras modell och det bla bordercollie i dom , men dom va lite mindre än en normal bordercollie. Dottern hade den mjukaste päls jag nånsin känt på. Åhh va den va MJUK och jag kunde inte sluta klappa den hihi.Vovven i edsbyn   ( dottern )


Sen när jag kommer hem därifrån ringer gubben och ger mig erbjudandet att ta hand om en 4a årig han hund som ägaren tydligen inte kunde ta hand om av någon anledning. Han sa att den bor i en 2a och där sitter den och *grinar*. åhh suck mitt hjärta säger jag för jag vill ju ta hand om djur som far illa men man måste ju ändå tänka sig för.

Tänk om det är en riktig problemhund som är svår att få ordning på, dessutom vet man ju inte hur psyket är på den hunden heller.. har frågat mannen men ännu inte fått nått svar . Åhh va svåårt


Vill ju egentligen ha en *bebis* man får fostra själv och inte en vuxen hund.


Hur hade ni gjort ??

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se